loading...

nedjelja, 21. siječnja 2018.

Od sada ćete piletinu spremati samo ovako: Ukusan obrok, a lak za pripremu! (RECEPT, VIDEO)


Sočno, jednostavno i fantastičnog ukusa
Verovatno ste čuli za punjeni Haselbek krompir – iseče se na par mesta i tu se stavi sir, začini ili fil po želji. Na isti način možete da pripremite i piletinu

Isecite komad pilećih prsa kako je prikazano, pa ih posolite i pobiberite po ukusu.
foto: Printscreen Youtube / TipHero
Ovako pripremljenu piletinu predlažemo da ispunite prethodno proprženim spanaćem na maslinovom ulju, sa rikotom i mocarelom.
foto: Printscreen Youtube / TipHero
Na kraju narendajte kackavalj preko piletine i začinite alevom paprikom.
foto: Printscreen Youtube / TipHero
Stavite na papir za pečenje i ubacite u rernu na 20-25 minuta, da se ispeče na 200 stepeni.

Za detaljnije uputstvo pogledajte video:

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...