loading...

ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

NEVIĐENA CARICA! Lepoj Breni usred nastupa pukla haljina, i to dok je pevala pesmu “Dama iz Londona”! (VIDEO)


Najveća zvezda bivše Jugoslavije imala je mali peh na nastupu u Makedoniji.
Folk zvezda Lepa Brena je već mali milion puta dokazala da je prava lafica i da nema problem ni sa padanjem na bini, ni sa šalom na svoj račun, ni sa bilo čime drugim, čak i kada je u pitanju publika od nekoliko hiljada ljudi.
Brena je nedavno nastupila na Ohridu, gde se odlično provela, a o nastupu i boravku u ovoj zemlji obavestila je i svoje fanove na Instagramu, na kojem je inače vrlo aktivna.
Međutim, ponovo se desio jedan mali peh. Naime, folk zvezda kako se čini nije ni primetila da joj je tokom nastupa haljina popucala po šavu, i to ispod leve ruke, što se na snimku koji je objavila jasno vidi.
Printskrin: Instagram/lepabrenaa
Fanovi su odmah primetili “rupicu”, a pogledajte kako je to izgledalo dok je Brena pevala, i to baš svoj veliki hit “Dama iz Londona”:

– Da vreću navuče, ona je dama – uglavnom su komentari koje je jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije i današnjice dobila od fanova.
Printskrin: Instagram/lepabrenaa
I ko da joj išta zameri, kada je napravila sjajnu atmosferu i još jednom pokazala da je prava lafica… Ipak je samo jedna Brena!

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...