loading...

nedjelja, 17. rujna 2017.

PROGOVORILA JELENINA SESTRA: Otkrila istinu o vezi tajkuna i pjevačice!


Nakon hapšenja Zorana Marjanovića, koji se sumnjiči za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, brigu o njihovoj kćerki Jani mogla bi da preuzme sestra od strica ubijene pjevačice “Zvezda Granda“, Teodora Krsmanović. Ona kaže da će doputovati u Beograd iz Kraljeva kako bi boravila sa Janom.
Tačno je da sam najbliža sa njom, i stalo mi je samo da njoj bude lakše i da iz svega izađe sa što manje traume. I dok je Jelena bila živa, stalno smo se viđale i jedino smo mi dolazili kod nje u kuću. Danas sam se čula i sa Zoranovim ocem Vladimirom, koji je totalno u šoku, te slabo i govori – objasnila je Teodora.
Djevojka objašnjava da ne vjeruje, baš kao i svako ko je ikada upoznao Jelenu, u Vladimirove priče o tome da je bila u vezi sa tajkunom.

– Jelena je žena bila opsjednuta narušenim zdravljem svoje majke, stalno je bila na relaciji kuća, vrtić, bolnica. Nije imala vremena ni volje za bilo šta izvan toga, a oni koji je poznaju znaju da prevara nije bio njen stil – navela je Teodora. ekskluziva.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...