loading...

petak, 23. veljače 2018.

Karleuša na Versace reviji u Milanu! Kad vidite u čemu se pojavila biće vam jasno zašto je prvi red bio NJEN!

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša ispratila je iz prvog reda glamuroznu “Versace” modnu reviju na Sedmici mode u Milanu.
Jelena Karleuša sinoć je prisustvovala glamuroznoj modnoj reviji jedne od najpoznatijih svjetskih modnih kuća “Versace”, održanoj u Milanu, piše “Telegraf“.
Jelena se nešto ranije pohvalila fascinantnim pogledom iz hotelske sobe, kao i pozivnicama za ovaj prestižni događaj koji je sinoć održan u čuvenoj Duomo katedrali u okviru milanske Sedmice mode.
Jelena Karleuša – Instagram
Karleuša je reviju za proljeće/ljeto 2018. ispratila iz prvog reda kao prava svjetska zvijezda, u društvu svog prijatelja i menadžera Zorana Birtaševića, a za ovako posebno veče ponijela je i posebnu kreaciju iz najnovije kolekcije. Naravno, iza koje stoji jedna od najvećih modnih imperija “Versace”, od glave do pete.
Jelena Karleuša – Instagram
Jelena je uživala uz brojne svjetske face, kako iz svijeta mode tako i iz šoubiza i ostalih sfera, a na večerašnjem modnom događaju koji je obilovao glamurom i luksuzom pokazala je zašto je jedna od najstilizovanijih javnih ličnosti u Srbiji!
Jelena Karleuša – Instagram

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...