loading...

petak, 31. ožujka 2017.

SENZACIONALNO OTKRIĆE: ZBOGOM PROTEZAMA, EVO KAKO ĆE VAM NARASTI NOVI ZUBI U ROKU 9 SEDMICA!



Uz pomoć matičnih ćelija dr. Maoa iz SAD-a tvrdi da će novi zubi narasti za 45 dana.

Otkriće dr. Jeremy Maoa sa Columbia University, po svemu sudeći, je nova senzacija i revolucionarno otktiće u medicini, a posebno u stomatologiji. On je nedavno objavio rezultate svoga istraživanja za regeneraciju zuba. Otkrio je nešto nevjerovatno. Uz pomoć skele za zube koja sadrži matične ćelije iz organizma, koristio je svoju DNK, uspio je da regeneriše nove zube, piše “Aura“…

Ovo otkriće moderne tehnologije obećava svijetlu budućnost u stomatologiji i čovječanstvo uopšte. Moderna tehnologija i metoda dr. Maoa daje šansu da se u usnoj šupljini ponovo razviju i izrastu vlastiti zubi i to u roku od devet sedmica.
“Obnavljanje izvađenih zuba traje tačno devet sedmica. Uređaj – skela za zube sa matičnim ćelijama treba da bude postavljen na područja gdje nema zuba. U prvboj fazi organizam će se navikavati, nakon toga prihvatiti ćelije, a zatim i regenerisati korijen zuba…. Jednostavno rečeno, matične ćelije iz vašeg tijela se koriste za zamjenu nedostajućih zuba. Zatim, zub postaje jedno sa okolnim tkivom. To je tako jednostavno. To će poboljšati proces regeneracije i to će rezultirati u prilično brz oporavak”, objašnjava dr. Jeremy Maoa sa Columbia University.

Recept dr Bolotova za čišćenje ćelija: Spriječićete starenje ako svaki dan uradite ovo!



Borisa Vasiljeviča Balotova zovu još i ukrajinski Anštajn, a on zna tajnu kako da očuvate vječnu mladost.

Ćelije ljudskog organizma s godinama sve brže stare, propadaju i umiru. To se događa zbog oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i toksinima kao što su teški metali, nitrati, radionuklidi, kojima je organizam izložen.

Ali taj proces starenja itekako se može usporiti, tvrdi fizičar, matematičar, filozof i akademik Boris Vasiljevič Bolotov, kojeg nazivaju i “ukrajinskim Anštajnom”, piše “Stil“…
On smatra da je naš organizam samoregulišući te da ima sposobnost samoobnavljanja i samoiscjeljenja. Nakon višegodišnjeg proučavanja ćelija ljudskog organizma i načina na koje se one mogu pomlađivati, osmislio je brojne terapije koje su se pokazale vrlo uspješnim.
Usporite starenje ćelija uz pomoć soli
Dr Balotov je otkrio postotak broja ćelija koje kod čoveka ostare za godinu dana. Kod jednogodišnjeg djeteta broj takvih ćelija iznosi 1 posto, kod sedmogodišnjeg djeteta taj se postotak povećava na 10 posto; a kod čoveka u dobi od 50 godina broj ćelija iznosi čak 40-50 posto.
Na osnovu vlastitih istraživanja osmislio je i sistem liječenja kojim se ćelije mogu regenerisati, a organizam pomladiti.
Stare, istrošene ćelije zamenjuju se novima, koje nose snagu i vitalnost.
Prvo i najvažnije pravilo pomlađivanja jest da se poveća broj novih ćelija u odnosu na one stare i oštećene.
Recept za pomlađivanje dr. Bolotova je vrlo jednostavan.
Za to vam treba samo jedan sastojak – morska ili himalajska so!
Taj se kuhinjski multipraktik od davnina koristio kao lijek za razna oboljenja i tegobe.
Recept dr Balotova za čišćenje i obnovu ćelija:
Pola sata nakon jela stavite na jezik 1 gram himalajske soli. Pričekajte nekoliko sekundi da se otopi u ustima pa progutajte. Ovaj recept sa solju možete primjeniti nakon svakog obroka.
Kako djeluje morska so?
So podstiče lučenje enzima pepsina koji, osim što doprinose probavi, ubrzava eliminaciju starih ćelija, kao i onih oštećenih raznim toksinima.
Primjenom ovog recepta dr Bolotova podstaknućete lučenje želučanog soka, koji sadrži tvari potrebne za uklanjanje oštećenih ćelija iz vašeg tijela.
To će dati podsticaj vašem organizmu da se sam bori protiv štetnih toksina i ćelija tumora.
Ako budete ovaj recept praktikovali barem 6 meseci, broj novih ćelija u vašem organizmu će sve više rasti, što će se odraziti i smanjenjem bora na vašem licu.
Da li ste znali da su čak i stari Grci vjerovali u čudesna svojstva morske soli? I oni su, naime, nakon obroka imali običaj otapati u ustima zrnca soli.
Dodatni savjeti:
Bolotov takođe savetuje dodavanje malo soli na povrće, voće, zrnati sir i maslac. Ali pritom nemojte dodavati i ulje. Naime, ulje podstiče lučenje žuči, koja pak usporava pretvaranje otpadnih tvari u topive soli, koje se eliminiraju iz organizma putem urina.
Kako biste dodatno pomladili svoje ćelije, što češće u prehrani koristite kupus, hren, koromač, bokvicu, kopar, djetelinu, koprivu, cimet, rotkvicu, korijandar, metvicu, senf, biber, morske alge, ginseng.
Možete konzumirati i sok od crne rotkve, rena, radiča ili koruhena peršuna kako biste podstakli otapanje mineralnih soli koji se talože na krvnim sudovima te u žučnom i mokraćnom mehuru.
Za dodatno podsticanje želučane kiseline konzumirajte ukiseljeno povrće poput turšije.
Balotov također ističe koliko je morska so zdrava za kožu. Na primher, nakon korištenja saune tuhelo možete namazati medom u koji ste umuhešali himalajsku so. To će vašu kožu učiniti glatkom i elastičnom.
Ostale dobrobiti prirodne soli:
  • sadrži više od 90 minerala i elemenata u tragovima, od kojih se 24 smatraju esencijalnima za ljudsko zdravlje
  • kupke s prirodnom soli ublažavaju bolne zglobove i mišiće te izvlače toksine iz tkiva
  • ublažava alergije i čisti pluća
  • smanjuje kožne tegobe
Napomena: ne primjenjujte ovaj recept sa solju ako imate većih problema sa srcem, bubrezima i jetrom.

5 “neugodnjaka” s grudima s kojima se nose sve žene



Osim što imaju svoju prirodnu i vrlo važnu ulogu, ženske grudi mogu biti i najljepši ukras ženskog tijela. I dok ih većinu vremena volimo te se trudimo da izgledaju čim ljepše, postoje situacije u kojima nas naše “prijateljice” mogu razočarati, osramotiti pa čak i naljutiti.

Kada ih moramo “hvatati” po grudnjaku

Iako se svi trudimo pronaći pravi grudnjak koji će naše “prijateljice” uvijek držati pod kontrolom, s vremena na vrijeme on će podbaciti. U tim situacijama jednostavno moramo učiniti neizbježno – “diskretno” zavući ruku u grudnjak i odraditi njegov dio posla, puše “Zadovoljna“…
Kada ti partner “prikliješti” prijateljicu
Ooo da! Dogodilo se i događat će se sigurno i dalje. Onaj trenutak kada spokojno ležiš u krevetu, a on ti se pokušava približiti i laktom “sleti” baš na nju.
Kada svi znaju da nosiš grudnjak bez naramenica
Onaj ružan osjećaj kada grudnjak bez naramenica lagano sklizi niz tvoje tijelo i ti se mučiš da ga podigneš. Nakon toga, stalno si na oprezu i počinješ ga povlačiti čak i kada nije potrebno… a povlačenje baš i nije neprimjetno.
Kada ti “prijateljice” najavljuju šta se sprema
Onaj trenutak kada se oblačiš te i najmanji pritisak na bolne grudi postaje noćna mora. Još je gora to što ti tvoje “prijateljice” pokušavaju dati do znanja da dolaze dani u mjesecu kojima se niko ne veseli.
Kada ih jednostavno moraš počešati

Onaj trenutak kada te grudi u javnosti počnu svrbjeti i ma koliko se mi trudile počešati diskretno, to jednostavno nije moguće izvesti. I, što je još gore, ne prestaju svrbjeti čak i nakon nekoliko pokušaja

ŠOK NA INSTAGRAMU! Seksa objavila sliku na kojoj je bodu!(FOTO)



Seka Aleksić već neko vreme je u medijskoj ilegali, ali nije zapostavila svoje fanove te ih putem društvenih mreža redovno obaveštava o svojim svakodnevnim aktivnostima
Poslednjih dana Seka punom parom radi na novim pesmama, a sada je svojim fanovima otkrila kako će se zvati novi album, kao i kada će moći da čuju prvu pesmu pod nazivom “Evo”.
Seka će 1. aprila objaviti jednu novu pesmu, a ceo album pod nazivom “Koma” će biti objavljen 10. aprila.
Međutim, sada je Seka uspela da šokira svoje fanove.
Naime, ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila video na kom joj ubadaju ilgom.
Ipak, nakon prvobitnog šoka, njeni obožavaoci su shvatili da je u pitanju neki kozmetički tretman i da nemaju razloga za brigu.
Čini se da je Seka rešila da se potpuno posveti sebi i svom izgledu pred samo objavljivanje nove pesme, ali i albuma.
(informer.rs)

ŠOK: Karleuša kupila POLOVNU haljinu koja je pripadala Ceci?



Jelena Karleuša se navodno pohvalila novom modnom kombinacijom, koju je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nosila 2005. godine dok je radila editorijal sa Dejanom Milićevićem za jedan nedeljnik.
Ceca je nedavno odlučila da se odrekne ovog odevnog komada, a Karleuša je navodno ovu haljinu kupila u prodavnici polovne robe:
foto Printscreenfoto Printscreen
– Stilista sa kojim Ceca sarađuje je nakon jednog fotografisanja uz njenu saglasnost prodao desetak haljina ženi poznatoj među estradnim svetom, koja vrlo često osim nove garderobe, prodaje i već nošene stvari poznatih dizajnera. Ovim putem je ova haljina završila u Karleušinim rukama – kaže za Alo izvor koji je upućen u celu priču i dodaje da nije siguran da li je Jelena znala da je to Cecina haljina ili ne u momentu kupovine ovog polovnog komada.
(Alo.rs)

Javio se u emisiju uživo, ponudio Suzani i Radi ***** od 26 centimetara, a onda je usledila HIT reakcija! (VIDEO)


Voditeljke su doslovno zinule kada su čule šta je izgovorio muškarac koji se uključio u emisiju, a onda…
Suzana Mančić bila je gost u emisiji Rade Radenović, a iako su bile prilično pristojne u ćaskanju jedna stvar napravila je pravu pometnju!
Naime, s obzirom na to da emisija ide uživo, gledalac se uključio u program i usporenim glasom prvo je pozdravio Radu, pa Suzanu, a kada je trebalo da se predstavi rekao je:
– Ovde Daki, ku***na 26 centimetara…
Veza se, naravno, odmah prekinula, a Rada i Suzana odreagovale su nikad jače! Pogledajte snimak o kojem svi pričaju!
(Telegraf.rs)

DA LI BISTE IH I VI OBULI? Dara Bubamara se pohvalila papučama od 850 evra! (FOTO)



U pitanju je par papuča marke Guči za koji članica žirija “Pinkovih zvezda” nije žalila novac.
Nije novina da Dara Bubamara izdavaja veliku svotu novca za garberobu. Isto pravilo važi i za obuću. Osim što poseduje i skupocene cipele, Dara se na Instagramu pohvalila parom papuča marke Guči koje koštaju navodno 850 evra.
U pitanju su crne papuče sa krznom, koje su se članici žirija “Pinkovih zvezda” baš dopale, a ona za njih nije žalila novac. Dok su neki oduševljeni, neki kažu da ih nikada u životu ne bi obuli.
Kako je vaše mišljenje o ovim papučama?
Printskrin: Instagram/darabubamara_official

Hurem joj je uzela sve, bila je nesrećna i zla, a Mahidevran je u privatnom životu BOMBETINA za kojom OTKIDAJU! (FOTO)



Pre 6 godina glavna cica serije “Sulejman Veličanstveni” bila je Hurem, ali ona o kojoj se nepravdeno manje pisalo jeste njena suparnica Mahidevran. Ova turska glumica danas je prava lepotica, i važi za jedno od najlepših lica Turske!
Kod nas se proslavila ulogom Mahidevran u seriji “Sulejman Veličanstveni”.
Međutim, zbog lika koji je igrala glumica Nur Fetahoglu nije bila omiljeni lik domaćoj publici, čak ni blizu toga.
No, u stvarnom životu stvari stoje mnogo drugačije. Nur je jedna od omiljenih turskih glumica i lica, jer je izuzetno lepa i atraktivna. Inače, Nur je rođena u Nemačkoj, a od 2006. godine je i turska glumica. Od 2008. do 2011. godine bila je u braku sa Muratom Asijom, ali nakon razvoda vratila je svoje devojačko prezime Fetahoglu. Nur je bila u braku i sa Leventom Vezirogluom, a taj brak je 2015. godine okončan za svega 10 minuta, 14 meseci nakon spektakularnog venčanja.
Evo kako danas izgleda Nur, koja ima 36 godina.
Foto: Instagram/eclipsnf
Foto: Instagram/eclipsnf
Foto: Instagram/eclipsnf
Foto: Instagram/eclipsnf
Foto: Instagram/eclipsnf
Foto: Instagram/eclipsnf
Foto: Instagram/eclipsnf
Foto: Instagram/eclipsnf
Foto: Instagram/eclipsnf
Foto: Instagram/eclipsnf
Foto: Instagram/eclipsnf
Foto: Instagram/eclipsnf

Šta vi kažete?
(Telegraf.rs)

Totalno izgubio živce: Lukas zbog Karelušine izjave stavljao papir u usta



U novoj emisiji muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, žiri je ponovo pravio šou neviđenih razmjera! Ovog puta je žrtva Jelene Karleuše bio srbijanski pjevač Aca Lukas, sa kojim je imala okršaj nakon nastupa kandidata.

“Ti zvijezda “Granda” nećeš biti”, rekla je Jelena jednom takmičaru, a Aca se nadovezao:

Ti ćeš biti zvijezda grada”, rekao je Lukas. A onda je Aca Lukas totalno izgubio živce.
“Ja idem u takve klubove, slušam takvu muziku”, pričala je Karleuša takmičaru, a srbijanski folker je uzeo papir sa stola i počeo da ga jede.
“Tako, tako”, rekla je srbijanska pjevačica dok je Lukas stavljao papir u usta, pišu srbijanski mediji…

Evo šta sve posjeduje Severinin svekar Keba



Srbijanski pjevač Dragan Kojić Keba nikada se nije u javnosti hvalio ciframa za koje pjeva i koje uzima na nastupima, ali zato jeste govorio da su ti nastupi i koncerti učestali.

Takođe, ono što je poznato jeste da pjevač živi u luksuznoj vili na beogradskoj Bežanijskoj kosi, čuvenoj “karingtonki”, u komšiluku Lepe Brene, Saše Popovića i mnogih drugih javnih srbijanskih ličnosti. Kako smo često mogli da vidimo u medijima, tu su i skupocijeni automobili, pa se da zaključiti da je Keba zaista veliki gazda, piše “Telegraf“…
Međutim, istina je potpuno drugačija. Keba ne posjeduje baš ništa! Razlog je taj što se pjevač, za vrijeme sudskog spora sa Ljiljanom Jevremović sa kojom ima kćerku Inu Jevremović, sve imovine i svega što se vodilo na njegovom imenu – riješio.
On je sa sinom Igorom Kojićem potpisao Ugovor o doživotnom izdržavanju. Tako je Keba postao primalac izdržavanja, a njegov sin davalac izdržavanja. Time se Igor obavezao da doživotno izdržava Kebu, koji se zauzvrat obavezao da prenese Igoru pravo vlasništva nad nekretninama.
Tako da u ovom slučaju najviše može da profitira Severina, Igorova žena.
Međutim, u te nekretnine ne spada vila na Bežanijskoj kosi, pošto se ona vodi na Olju Kojić.
Za one koji nisu upućeni, Keba i Olja zvanično su se razveli, kako se priča – upravo radi rizika od gubitka imovine. Dakle, sve će biti dobro dok Ina koja je nedavno napunila 18 godina ne poželi da se izbori za svoje.

Željko Joksimović s lijepom Jovanom očekuje drugu bebu



Popularna voditeljica i supruga regionalno popularnog pop pjevača Željka Joksimovića, Jovana, u trećem je mjesecu trudnoće.

Već sedmicama unazad lijepa voditeljica Pink Televizije ne pojavljuje se na TV ekranima, za šta ima dobar razlog, javlja “Blic
Naime, Jovana je trenutno na trudničkom odsustvu, a poznati par još ne zna da li će Kosta dobiti brata ili sestru.
Podsjetimo, Jovana i Željko su postali roditelji Koste 10. aprila 2014. godine, a tada se popularna voditeljica porodila na jednoj privatnoj klinici.

ŠOKANTNO: Milanov otac ubio čovjeka pa umro pod nerazjašnjenim okolnostima!

ŠOKANTNO: Milanov otac ubio čovjeka pa umro pod nerazjašnjenim okolnostima!

Otac Milana Stankovića Goran Stanković ubio je kolegu s posla prije tačno 30 godina, zbog čega je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu. Poslije pet godina izdržavanja robije on je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima. Porodici je javljeno da je poginuo tako što je pao sa skele, ali oni ni danas u to ne vjeruju. Porodica Stanković ubijeđena je da je Goran ubijen zbog krvne osvete.






Ekipa Kurira prije nekoliko dana posjetila je Milanov rodni grad Obrenovac kako bi saznali nešto više o zločinu koji je počinio Milanov otac. Niko od mještana koje su sreli ne sjeća se tog perioda, kao ni motiva zbog kojeg je došlo do ubistva, ali su čuli za to. Pekara u kojoj je radio pokojni Goran Stanković i gdje je i ubio svog kolegu odavno ne postoji, a porodica nastradalog ne živi u tom gradu.

Išao mu u posjetu

Pjevač je na početku svoje karijere pričao o ovom, za njega bolnom periodu i tada je izjavio kako sumnja u zvaničnu verziju da mu je otac poginuo u zatvoru.

- Imao sam samo pet mjeseci kada je moj otac otišao u zatvor. Zato ga se i ne sjećam, ali kroz glavu mi prolaze slike iz posjeta. Nikada nisam imao osjećaj da imam tatu, već nekog teču kojeg sam povremeno viđao. Moj otac je zbog nekog duga ubio izvijesnog čovjeka s kojim je radio u pekari. Poslije pet i po godina saopštili su nam da je pao sa skele i poginuo, ali ne vjerujem u to. Mislim da se radi o krvnoj osveti - rekao je Stanković i opisao kako je izgledalo njegovo odrastanje bez jednog roditelja.

Sažaljenje

- Ne znam kakav bih bio da sam rastao uz oca, ali oduvijek sam se osjećao inferiorno. Kada bih u društvu rekao da nemam tatu, izazvao bih sažaljenje. Kao da sam ja kriv što je to tako. Najteže su mi pala pisma koja je slao iz zatvora. Jednom sam ih slučajno našao i bio sam potpuno izgubljen. Znao sam da ga ne mogu vratiti. Osjetio sam koliko mu je svako pismo drugačije, u nekim se prepoznavao očaj, ponekad optimizam. Mama me je, uprkos svemu, izdržavala i borila se za mene i sestru. Radila je u trafici, peglala, čistila po kućama. Često je i pozajmljivala novac - izjavio je Milan prije deset godina.
(Kurir)

DARA BUBAMARA BRUTALNO ODBRUSILA ŽELJKU ŠAŠIĆU: “Nekada si bio dobar DEČKO!”


Poznata kao pjevačica bez dlake na jeziku, Dara ovaj put nije poštedjela jednog svog kolegu.
Srbijanska pjevačica Dara Bubamara je godinama u zategnutim odnosima sa svojim kolegom Željkom Šašićem, a ovaj put su se našli u ulozi žirija u jednoj zajedničkoj emisiji.
Do burne svađe koju su svi očekivali nije došlo, ali je Dara riješila da da svoj iskren komentar o tome šta misli o Željku.
Samo sam mu rekla da je nekada bio dobar dečko, a onda je krenuo zadnjih pet godina da me proziva. Pitala sam ga zašto je to radio kada sam ga gotivila. Onda se on meni izvinio. Vjerovatno će to biti prikazano kao da smo se raspravljali. Nismo, u principu. Što ne znači da nećemo ubuduće“, rekla je Dara u jednoj tv emisiji.
Pjevačica se nedavno vratila iz Dubaija, pa je poklonima oduševila svoju srbijansku koleginicu i prijateljicu Seku Aleksić, kao i njenog sina Jakova, a sa kim je tamo boravila nije željela da otkriva, prenosi “Kurir“…

SMRTONOSNI SPREJ Djevojčica (12) je stavila dezodorans i dva sata kasnije UMRLA


Pejdž Dotri, 12-godišnja djevojčica iz Velike Britanije, umrla je nakon što je udahnula isparenja iz dezodoransa.
Pejdž je bila previše opterećena svojom ličnom higijenom, zbog čega je više puta dnevno prskala velike količine dezodoransa. Isto je radila i tokom porodičnog odmora u maloj kamp kućici gde je porodice odlazila svake godine.
Pejdž je ostala je sama svega 10 ili 15 minuta, kaže njena mama, koliko je njoj i njenom suprugu bilo potrebno da siđu na plažu i naprave nekoliko fotografija. Upravo mama je ta koja ju je pronašla bez svijesti na krevetu sobe.
Djevojčica je odmah prebačena u bolnicu, ali je uprkos naporima ljekara da je ožive, dva sata kasnije preminula.
– Provodila je sate i sate u svojoj sobi i prskala se dezodoransom, kao da već nije lijepo mirisala. Često je to radila u malim sobama, a ja sam joj govorila da prestane. Pretpostavljam da je korišćenje dezodoransa nešto što svaka 12-godišnjakinja radi, ali je pretjerivala u tome – rekla je njena majka britanskim medijima.
Forenzički patolog doktor Džonatan Metkalf potvrdio je da je uzrok smrti inhalacija štetenih supstanci . Doktori kažu da je nersetna djevojka udahnula butan i izobutan koji su narušili njen srčani ritam, ali da ne postoje dokazi “hronične upotrebe ovih supstanci”.

BILA JE BOBINA MARIJA! Rialda Kadrić: Evo zašto se nikada nisam vratila u Beograd!



Rialda Kadrić je najpoznatija kao Marija iz Žikine dinastije. U emisiji “Balkanskom ulicom” ispričala je zašto se nikad više iz Londona nije vratila u Beograd
– Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sedela sam u stanu u Londonu, gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život – rekla je Rialda, koja ni nakon svih ovih godina nije prebolela majčinu smrt.



BAKA IZ VALJEVA JEDVA SKUPILA SITNIŠ ZA BAJATI HLJEB: Svi su se smijali, a onda joj je ONA prišla!

BAKA IZ VALJEVA JEDVA SKUPILA SITNIŠ ZA BAJATI HLJEB: Svi su se smijali, a onda joj je ONA prišla!

Djevojka iz Valjeva bila je šokirana i dirnuta slučajnim susretom sa jednom bakom, a svoje iskustvo podijelila je na društvenim mrežama. Njenu priču o dostojanstvu, empatiji i ponosu prenosimo u cjelini:



``Pekara prepuna, čekam na red, ljudi se vraćaju sa posla, djeca iz škole, podjednako ubijeni u pojam, podjednako svjesni samo momenta kad im se ide u toalet ili kad su gladni.

U jednom trenutku, ulazi stara baka, prebira po torbi, vadi kesu, u kesi sitnina, dinar dva, broji, ozarenog lica, jer shvata da za to nešto ima novca, ljubazno zamoli prodavačicu da joj odgovori na pitanje:

``Imate li možda danas, izvinite?``, prodavačica odgovara da nema tog nečeg.

Svi ćute, niko se ne pita šta li traži. Nikoga ne zanima, pobogu, došla je u pekaru po hranu ne po drogu, i to sa crkavicom!

Baka kreće ka vratima, i kaže: ``Hvala Vam, možda je negdje ostalo``.

Pitam prodavačicu šta je gospođa htjela,a ona mi kaže: ``Bajat hljeb, jeftiniji je bajat``.

U šoku sam, 20 jeb**ih dinara se u ko zna koliko kuća skuplja, za koricu hljeba i to nikoga ne zanima!

Neki dječaci se smiju sa strane, šatro-gospođe se zgražavaju, gmaz se sklanja kao da je žena gubava, ali ta žena nije samo običan siromašni stanovnik Valjeva, ona je dostojanstvena, vrijedna svakog poštovanja, zašto?

Zato što sam izašla za njom da je zamolim da joj kupim svjež hlkeb, a ona to nije željela, zato što se raspravljam sa njom 20 minuta i ubjeđujem da ja to zaista želim i ona postiđeno pristaje, ali mi traži adresu ili mjesto gdje će, kad skupi još 20 dinara mi vratiti novac jer mi možda zatreba!

Kupujem hljeb, izlazim i ona plače i moli me da oprostim što nema i gura mi 20 dinara u džep, dok preko puta nas, valjevska k*rvetina, gleda sa visine ženu koja može da je nauči šta je čovjek neukaljanog obraza jer se za hljeb nije jeb**a, jer nije prosila, jer je htjela pošteno da plati svoje osnovne potrebe!

Gospođa baka me uhvatila za ruku, stegla i nakon toga zagrlila, i ja sam srećna zbog toga, i takvi trenuci u životu mi daju snage ne da ne budem nezainteresovana za ono što se oko mene dešava nego da uvijek imam čak i mikro-plan kako sistematski uništavati idiote``, napisala je ona svoju stranu priče.
(Kurir)

četvrtak, 30. ožujka 2017.

BRUTALNE PROMJENE U PINKOVIM ZVEZDAMA: Evo ko je sad u ŽIRIJU, a NOVA PRAVILA će biti PAKLENA!

BRUTALNE PROMJENE U PINKOVIM ZVEZDAMA: Evo ko je sad u ŽIRIJU, a NOVA PRAVILA će biti PAKLENA!

U Pinkovim zvezdama dolazi do velikih promjena i to ne samo u žiriju, budući da će umjesto Zorice Brunclik u fotelju sjesti Željko Šašić. Pored toga, kandidate očekuju nova pravila. U prvoj emisiji četvrtog kruga, predstaviće se šest grupa po tri takmičara.









Tokom prvog predatavljanja pjevaće na matricu, a nakon toga, žiri će glasati. Kandidat da najviše bodova direktno prolazi u peti krug takmičenja, dok će preostala dva na velikoj sveni uz pratnju benda, morati da pjevaju pjesmu koji im žiri dodijeli.

Najveće varnice se očekuju između Dare Bubamare i Željka Šašića koji su određeni vremenski period bili u medijskom ratu, gdje su jedno drugom uputili niz uvreda. 
(Kurir)

Majka sluša srce umrlog sina kako kuca u djevojčici koju je spasilo



Amerikanka Heather Clark je žena čija je tragedija rasplakala mnoge ljude u svijetu, ali i čije se dobro djelo proširilo internetom, javlja Anadolu Agency (AA).

Heather je majka dječaka Lukasa koji je prije tri godine preminuo zbog povreda koje mu je nanio mladić njegove dadilje.
Uprkos tragediji, majka sedmomjesečne bebe je pronašla snage da donira njegove organe.
Djevojčica Jordan dobila je Lukasovo srce kada je imala 18 mjeseci i zahvaljujući njemu je živa. Osim nje, još dvoje djece je na taj način spašeno.
12540971_1970267893197528_6474873228236234477_n
Susret između Heather i male Jordan bio je vrlo emotivan, a Heather je stetoskopom slušala otkucaje srca svoga sina u grudima djevojčice.


POLA SRBIJANSKE ESTRADE POLUPISMENO: Jelena Karleuša vanredno završila srednju školu, Vesna Zmijanac samo osnovnu



Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša zadavala je glavobolje profesorima, koji su jedva čekali da joj vide leđa. Jelena je završila srednju školu, ali tek iz trećeg pokušaja (upisala je Zemunsku gimnaziju, zatim je prešla u Politehničku školu, i na kraju je, kao vanredni đak, završila Turističku školu).

Tako se Karleuša može pohvaliti diplomom, za razliku od njenih srbijanskih kolegica Aleksandre Prijović i Vesne Zmijanac, koje su napustile srednju školu i posvetile se pjevanju.
Kako saznaje “Kuris“, buduća snaha Lepe Brene planira da se uskoro ponovo posveti učenju i konačno položi maturski…
“Aleksandra Prijović je u našoj školi završila tri razreda, ostao joj je još jedan. Nedavno je bila kod nas, uzela je svoja dokumenta i tada nam je rekla da planira da završi školu do kraja, ali nam nije kazala gdje i kada”, kažu za “Kurir” iz Druge srednje škole u Belom Manastiru, gdje je pjevačica nekada živjela.
I njena starija srbijanska koleginica Vesna Zmijanac prekinula je srednju školu, ali ona nikad nije namjeravala da se vrati učenju. Ipak, prije nego što je zakoračila na estradu, pjevačica je završila tromjesečni kurs za daktilografa, koji je u to vrijeme bio veoma popularan!
Samo osnovnu školu su završili i srbijanski pjevači/ce Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović…
Šerif Konjević na pitanje koliko ima od škole odgovara “dvanaest kilometara”, ali on tvrdi da je kasnije vanredno završio srednju ugostiteljsku. Na ovom spisku je i Hasan Dudić, a dugo se pričalo i da Dara Bubamara nema srednje obrazovanje.
Vesna možda nije voljela matematiku, ali jeste nastavnika koji joj je predavao taj predmet!
“Prvi se*sualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Iako sam bila maloljetna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinjele su da se moje već oformljeno tijelo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vrijeme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korza”, rekla je srbijanska pjevačica prošle godine.

Uprkos životnim nedaćama Mustafa i Sofija već 60 godina žive ljubav



Sofija Berberović: „Sve je bilo od srca sa moje strane i od srca sa njegove strane“

Već 60 godina u bh.gradiću Bijeljini pod zajedničkim krovom život provode Mustafa i njegova Vojvođanka  Sofija. Zajedno su prolazili brojne životne nedaće o kojima ne žele govoriti. Nasuprot nevolja, ljepote  zajedničkog života i bezuslovnu ljubav koju već 6 decenija provode zajedno, vrlo rado žele podijeliti sa drugima.
Već od trenutka kada je roditeljima saopštila vijest o želji za udajom za Mustafu, nailazila je na osporavanje pa je Sofija zbog ljubavnog zova često bježala kod rodbine u Bosnu sve dok bijeg nije značio i trajni ostanak. „Za moje roditelje to je bilo strašno. Prvo zato što u Vojvodini pojam musliman ne postoji. Tu postoje razne nacije ali gdje sam ja odrasla niko nije bio musliman pa da smo mi znali nekog muslimana“, prisjeća se Sofija dodajući da je sve bilo spontano: „Od srca sa moje strane od srca sa njegove strane“.
Mustafa i danas sa posebnim pijatetom govori o svojoj supruzi ističući njenu posebnu ljepotu. “Ona je jedina Srpkinja koja je došla u porodicu Berberovića u Bijeljinu. Pa mi jedna strina kaže ‘Đe baš Vlahinju uze’, a ja joj odgovorim: ‘Ona je moja žena, kakva god da je'”, ponosno je ispričao Mustafa za RSE.
Nakon što su Sofijini roditelji upoznali Mustafu, bez problema su ga pustili u njihovu porodicu i poštovali kao nikog u porodici. Mustafa i Sofija su svoju ljubav upotpunili djecom pa imaju sina Damira i kćerku Dajanu. Ljubav ih nikad nije napustila već 60 godina. Kažu „Uvijek su išli zajedno. Mustafa nikad na zabavu nije otišao bez svoje Sofije a dosta su i putovali, ali uvijek zajedno.“
„Zagalamim ja nekada na njega li ne znam kakav bi mi život bio bez njega“ sa osmjehom priča Sofija koja kaže da u životu nema pravila ali ni posebne taktike za bračni uspjeh jer, sve se na kraju svede samo na ljubav.
Ovaj par, koji ni jedan dan ne provede a da jedno drugom ne ukaže na poštovanje i ljubav,  nije dozvolio ni da ga rastave ratna razaranja koja su 90-ih godina bjesnila između njihovih rodnih gruda
Bračni par Berberović ističe da današnja omladina jako malo vjeruje u ljubav  i da je to jedan od razloga da gotovo svakodnevno pucaju brakovi. Bez međusobnog poštivanja nema uspješnog braka, poručuju Berberovići.
loading...