loading...

ponedjeljak, 1. svibnja 2017.

OVAKVA LJEPOTICA U “GRAND” NIJE KROČILA! Jovana (18) bacila studio pod noge, Karleuša joj rekla što NIKADA nikom nije!



Mlada Kragujevčanka očarala je sve izgledom i stavom koji nijedna kandidatkinja do sada nije pokazala.

Kada je na scenu “Zvezda Granda” izašla Jovana Vasić iz Kragujevca pogled svih ljudi u studiju zalijepio se za ovu djevojku!

U bijeloj, elegantnoj haljini, sa oštrim pogledom i čvrstim stavom Jovana je bukvalno raspametila i žiri i publiku, a i gledaoce kraj malih ekrana, piše “Telegraf“…
Žiri je posmatrao sa oduševljenjem, a kada je završila sa izvođenjem pjesama srbijanska pjevačica Jelena Karleuša je krenula da je “šamara” komplimentima i to ne bilo kakvim!
“Jovana… ‘Ajde kad sam već počela da komentarišem izgled i kod prethodnih kandidata i takmičara, počeću od tog djela. Tvoj prefinjeni se*sepil sa 18 godina, tvoj skupi se*sepil… znači, postoji jeftine se*s varijanta i postoji skupa priča… je nevjerovatan za nekoga ko ima 18 godina. Tvoj stajling…nema to veze da li je skupo ili ne, nego način na koji si ti to odabrala i način na koji to nosiš, je u rangu sa najboljim italijanskim voditeljicama, ‘Rai Una’ ili tako nešto… Znači, skupa priča. Ti i jesi skupa priča! Sa samo 18 godina…”, počela je Jelena koja nije mogla da prestane da udjeljuje komplimente Jovani.
Pjevačice plaćaju stiliste da bi tako izgledale, i opet ne mogu. Za tebe ne može, na primjer, danas-sutra kad budeš bila naša draga koleginica, niko da kaže da si pevaljka, jer pevaljke tako ne izgledaju! Tako izgledaju zvijezde. Sve kad se sabere i oduzme ti možeš da budeš zvijezda, jer rijetko ko na našoj sceni izgleda tako, ponaša se tako, pjeva tako, a ima samo 18 godina… Ti imaš sve predispozicije da jednog dana budeš zvijezda. Tvoja budućnost je u tvojim rukama. Ako si, pored toga što si lijepa i talentovana i malo pametnica, a mislim da jesi, mislim da ćeš ti daleko dogurati. Nevezano za to kako ćeš se plasirati u ovom takmičenju”, poručila joj je Jelena.
Jovanin nastup i sve komentare žirija pogledajte na snimku ispod:

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...