loading...

ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.

STARICA DALA UNUCI DA POPIJE OVO: Uskoro i jedna i druga ostale trudne: Pogledajte kako…



Da se događaju zaista neobične stvari potvrđuje i nesvakidašnji slučaj iz Vranja u Srbiji, gdje su u isto vrijeme zatrudnjele baka Stana S. (61) i njena unuka N. S. (24).
Baka Stana više nije mogla da gleda kako joj se unuka i njen suprug muče tri godine da dobiju potomstvo, pa je odlučila da im pokuša da pomogne, i to tako što je došla do recepta za afrodizijak koji navodno utiče na povećanje plodnosti kod muškarca. Međutim, poslije upotrebe afrodizijaka, koji se sprema od kestena i raznih travki, gotovo u isto vrijeme zatrudnjele su i baka Stana i njena unuka.
– Dosadilo mi je da posmatram da mi se unuka toliko muči pokušavajući da zatrudni. Išla je i na vještačku oplodnju i dala mnogo para za to. Zato sam se raspitala za taj recept pravljenja afrodizijaka – rekla je Stana ne želeći da priča više o svom slučaju.
Međutim, ona je napravila afrodizijak od sobinskog koštana (kestena) i dok je to davala unuki, Stana je afrodizijak krišom davala svom suprugu Sveti, a i ona je probala nekoliko puta, navodno, da ne bi pretjerala u dozi sastojaka koje propisuje receptura.
To ih je, kako priznaje, više puta “zašašavilo” pa su noću “gubili razum”. Ubrzo je baka, kako kaže, dobila čudne simptome i odlučila je da ode kod ginekologa.
– Ne žalim se što sam to probala jer nam je poslije toliko godina stvarno bilo lijepo – priznaje baka Stana, koja je prvo od unuke doznala da je ostala trudna.
Međutim, kada su analize pokazale da i baka nosi bebu, doktor je predložio da prekine trudnoću, što je baka i uradila.
U Vranju, nakon ovog događaja, vlada prava pomama za Staninim afrodizijakom, ali ona ne želi da otkrije recept.

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...