loading...

utorak, 20. ožujka 2018.

RIJEŠILA DA PREKINE TIŠINU: Oglasila se Ana Sević, prvi put otkako je uhvaćena U PROVODU SA NOVIM TIPOM



Prisnost, šaputanje i zaljubljeni pogledi riječi su kojima se može opisati odnos srbijanske pjevačice Ane Sević sa misterizonim muškarcem od kojeg se u hotelu na Kopaoniku nije odvajala.
Blic” je u toku jučerašnjeg dana donio ekskluzivne fotografije ovog prizora, a od tada se voditeljica nije oglašavala
Ana Sević i nepoznati miškarac – Blic.rs
Ipak, ona je riješila da prekine tišinu, te je na društvenim mrežama objavila sljedeću poruku:
“Nasmij se. Skoči. Padni. Ustani. Trči. Lezi na travu. Slušaj cvrčke. Maštaj. Vrisni. Pjevaj. Voli. Pruži ruku. Zagrli. Oprosti. Razumi. Budi čovjek.”
“Poruka” Ane Sević – Blic.rs

srijeda, 14. ožujka 2018.

NA PARKINGU JE NAPAO NEPOZNAT MUŠKARAC: Pogledajte kako Anabela izgleda nakon napada, ODVELA JE HITNA POMOĆ (FOTO)



Pjevačica Anabela Atijas danas se oko 13 sati sukobila sa nepoznatim muškarcem ispred zgrade u kojoj živi u Rakovici.

Naime, ona se sa muškarcem posvađala oko parking mjesta, nakon čega je pjevačica na lice mjesta pozvala policiju. Atijasova je izjavila da ju je muškarac udario, dok on tvrdi da pjevačicu nije ni pipnuo.
Ekipa emisije “Paparazzo lov” uslikala je uplakanu pjevačicu u trenutku kada ju je odvodila Hitna pomoć.
novi.ba

REGION BRUJI ZBOG ONOGA ŠTO JE SUPRUGA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA REKLA JELENI ROZGI: ‘Misli na to koje si godište…’



Rozga ju je slušala pognute glave i ostavljala dojam kao da joj je pomalo neugodno
Prije nekoliko dana gost jutarnjeg programa na srpskoj Prvoj televiziji bila je hrvatska pjevačica Jelena Rozga. Voditelji Srđan Predojević i Jovana Joksimović su sa pjevačicom pričali o raznim temama.
Jedna je ipak dovela do toga da region danima bruji o onome o čemu su dvije dame tom prilikom razgovarale.
“Moraš naći nekoga… Mislim, nije ni to zabavljanje tako jednostavno. Ako ti se ne dogodi ljubav do nekih godina, onda moraš biti malo pragmatična. Naći nekoga… Kažeš: ‘Ok, ja sam to i to godište… Ajde da nađem nekoga da imam s njim dijete'”, rekla je ozbiljno supruga Željka Joksimovića na opasku voditelja Predojevića kako je upravo Jovana primjer da se sve “može stići i postići”.
Rozga ju je slušala pognute glave i ostavljala dojam kao da joj je pomalo neugodno.
“Teške su mi ovo teme, rano mi je, znaš…”, pokušala je simpatično okrenuti sve na šalu Rozga.
“Znaš koliko je prošlo… Sigurno jedno dvije, tri godine otkad si bila kod nas u programu i rekla da bi voljela da imaš jednu malu curicu…”, bila je uporna Jovana, na što je Rozga rekla da to govori već godinama, ali nikako da se dogodi, ali da se nada da hoće, jer to želi više od svega.
Jovana je svojim komentarom razljutila gledatelje i Rozgine obožavatelje.
depo.ba

KATARINA GRUJIĆ NIJE MOGLA DA VJERUJE: Dečko joj je ispred zgrade pripremio najromantičniji gest ikada!



Nakon raskida vjeridbe sa bivšim dečkom, Katarina Grujić je svog novog dečka krila od očiju javnosti. Međutim, redovno je objavljivala fotografije na kojima mu je krila lice, a na kraju je priznala da je u vezi sa Kostom Obradovićem.
Sudeći po iznenađenju koje je priredio pjevačici, ona je ovog puta imala sreće u ljubavi i nema sumnje da je Kosta muškarac o kome je maštala.
On je napravio nesvakidašnji gest ispred njene zgrade, što je pjevačica odmah objavila na Instagramu, na oduševljenje njenih pratilaca.

Bivši momak upao na svadbu, pokazao fotografije mlade, a onda je nastao ….



Veliki haos nastao je na jednom vjenčanju nakon što je bivši momak mlade upao i podijelio svima slike na kojima njih dvoje vode ljubav.
Veliki haos ispao je na jednom vjenčanju nakon što je bivši momak mlade upao i podijelio svima slike na kojima njih dvoje vode ljubav.Vjeruje se da se svadba održavala u Torontu, a nekoliko snimaka svjedoči skandalu koji je nastao na idiličnom prijemu, prenosi ‘Avaz’.

Sve je krenulo kada je bivši momak mlade upao i podijelio gostima slike na kojima je ona u sred seksualnog čina, a onda je krenula masovna tuča.Očevici kažu da je bivši momak potpalio vatru, te da je tuča nastala između članova porodice mlade i mladoženje.

Turci za krah braka krive samo Eminu: Mustafa je ostavio jer je bjesomučno trošila po Pazaru?



Spekuliše se o brojnim razlozima, a turski mediji su za sve okrivili srpsku pjevačicu
Muzički par Emina Jahović i Mustafa Sandal našao se u žiži medijske pažnje nakon informacije da se razvode.
Spekuliše se o brojnim razlozima, a turski mediji su za sve okrivili srpsku pjevačicu.
Glavni razlog kraha braka je navodno novac, navodi turski magazin. Kako tvrde, Emina je svake godine ogroman novac trošila na uređenje porodičnog doma u Novom Pazaru, a potrošene cifre su pozamašne.
U turskom članku navodi se da je Jahovićeva posljednjeg puta potrošila 500.000 evra, a da je u kući napravila spa, kao i veliko igralište za djecu, sa bazenom.
Tvrde da Mustafa nije više želio da plaća enormne troškove svoje supruge, te da je odlučio da se razvede, a da se Emina odmah nakon toga vratila u luksuzni dom u Srbiji, prenosi srpski list “Kurir“.
Navodi se da je njena kuća nakon svih renoviranja najskuplja u Novom Pazaru, te da je 10 puta skuplja od nekretnina koje se nalaze u tom kraju.
Emina i Mustafa odlučili su da stave tačku na brak, a ovim povodom oglasili su se u zajedničkom saopštenju za javnost, u kojem su otkrili da je zapravo ljubav između njih prestala, ali da će ostati dobri prijatelji.

subota, 10. ožujka 2018.

KATJA JE PRESLATKA: Nataša Bekvalac objavila prvu fotku kćerke i RAZNJEŽILA svoje pratioce (FOTO)



Nataša se od izlaska iz porodilišta nije oglašavala, a sada je objavila i prvu sliku bebe
Nataša Bekvalac prošle nedelje se porodila i na svet donela ćerkicu Katju.
Pevačica je carskim rezom rodila bebu, a suprug Luka Lazukić za to vreme bio je u drugoj sobi, kako bi svoju dragu, čim ju je video iznenadio dijamantskom ogrlicom.
Po nju je pre nekoliko dana došao skupocenim džipom, kako bi svoju mezimicu izveo iz privatne klinike u kojoj se porodila.
– Divno se osećam, a beba naravno liči na mene – rekla je tada kroz osmeh pevačica.
Nataša se od tada nije oglašavala, a sada je objavila i prvu sliku bebe.
U pitanju je Katjino stopalo, koje je toliko minijaturno, da je stalo u mamine ruke.

espreso.rs

Beba se javila na telefon, a njen razgovor će vas nasmijati do suza



Ne postoji ništa što bi roditelja više obradovalo nego da preko telefona čuje zvuke koje beba pravi.
One uglavnom oponašaju našu gestikulaciju i intonaciju govora, ali riječi koje izlaze iz njihovih usta su uglavnom: “Blju-gu-ja-nee-ajnihaj.”
One se trude da nam nešto kažu, ali je rezultat urnebesan!
Ipak, svaki roditelj može da potvrdi da, kada je odsutan od kuće, ne postoji ništa što bi ga više obradovalo nego da čuje te zvuke preko telefona!
U priloženom videu pogledajte kako je ova bebica lijepo “porazgovarala” sa svojim tatom:

VIKI MILJKOVIĆ ZAPRIJETILA: Ne mogu više da trpim Karleušino zlostavljanje! Napuštam Zvezde Granda



Pevačica ljuta zbog uvreda koje joj upućuje Jelena na svakom snimanju, pa je tražila od čelnika produkcije da je zaštite ili će morati da joj nađu zamenu u žiriju sledeće sezone
Viki Miljković više neće da toleriše prozivke koje joj u svakoj emisiji „Zvezde Granda“ upućuje Jelena Karleuša, pa je zapretila da će napustiti žiri!
Pevačica je i ranije pričala o tome kako joj se ne dopada tretman koji ima u najpopularnijem muzičkom šou-programu, da je često na meti svoje koleginice i kritika ostalih članova žirija i da sve manje ima živaca za to.
Pred kraj prošle sezone ona se pomirila sa svojom ljutom rivalkom Jelenom i tada su jedna drugoj javno uputile reči hvale i komplimente. Međutim, već na prvim snimanjima „Zvezda Granda“, koja su počela u septembru 2017, njih dve su ponovo zaratile. Najgore je bilo u poslednje tri emisije, kada je Karleuša nekoliko puta brutalno izvređala Viki, a u tome je imala podršku Ane Bekute, Marije Šerifović i Ace Lukasa. Miljkovićeva nije htela pred kamerama da pokaže slabost, naprotiv, odgovorila je na svaku njihovu uvredu.
Ali je zato pre nekoliko dana obavila razgovor s direktorom „Granda“ Sašom Popovićem i požalila mu se na kolege iz žirija. Kako saznajemo od izvora iz produkcije, pevačica je Popoviću rekla da je Jelena prešla svaku granicu pristojnog ponašanja, da više nije spremna da trpi uvrede na račun svog izgleda, da joj je dosta maltretiranja, kao i da zbog svega toga nema nameru da učestvuje u narednoj sezoni tog muzičkog takmičenja.
Saša nije shvatio ozbiljno ono što mu je Viki rekla, računajući da će se predomisliti do septembra i da će se sigurno pomiriti s Karleušom kao i prošli put. Ukoliko Miljkovićeva ne bude odustala od onoga što saopštila direktoru „Granda“, on će obaviti i razgovor s Jelenom i tako pokušati da pomiri dve zavađene strane.Jedan od traumatičnih događaja za Viki bio je u maju prošle godine. Ona je dostojanstveno istrpela Jelenine i Lukasove prozivke, ali je u pauzi snima otrčala u bekstejdž. Tamo su je organizatori zatekli uplakanu, brisala je suze kad ih videla, govoreći da je samo popravljala šminku.
Pozvali smo Viki Miljković, ali je njen telefon bo nedostupna, a juče nam nisu odgovarali ni iz njene PR službe.
kurir.rs

SVI SU JE U ČUDU GLEDALI: Pogledajte kako RADA MANOJLOVIĆ izgleda bez šminke


 

Srbijanska pjevačica Rada Manojlović jučer se pojavila na snimanju “Grandove” emisije, a paparazzi su je uslikali bez trun šminke.
Pjevačica se u javnosti obično pojavljuje top sređena, ali sada je iznenadila javnost izgledom bez šminke.
Paparazzi su čito “bili na mjestu”, prenose srbijanski mediji…
Rada Manojlović bez šminke – Kurir.rs

Čudesna djevojčica IMA 3 GODINE i GOVORI SEDAM JEZIKA! (VIDEO)



Bela Devjatkina ima samo tri i po godine i teško je povjerovati da govori čak sedam jezika.
Iako zvuči nevjerovatno, malena Bela govori ruski, engleski, njemački, francuski, španski, kineski i arapski.
Djevojčica se takmiči u jednom ruskom talent showu i bori se za glavnu nagradu od milion ruskih rubalja, odnosno oko 14.400 eura. I ide joj odlično.
Bela, kako je od milja zovu, vesela je djevojčica. Kada se pojavila u javnosti, mnogi su pomislili kako djevojčicu prisiljavaju da uči jezike kako bi se domogli glavne nagrade, no to nije tako. Ona je naprosto talentovana za jezike.
Majka joj čita priče na različitim jezicima, a ona upija poput spužve.
Malena poliglotkinja oduševila je publiku i žiri projekta ”Čudesni ljudi”. Njezin je talent uistinu neobičan.
Pogledajte video:

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Nosiću Breninu vjenčanicu!



Pevačica bi volela da bude u „Diorovoj“ haljini koju je ponela njena svekrva kad se udavala za Bobu Živojinovića 1990.
Aleksandra Prijović volela bi da na svadbi s Filipom Živojinovićem bude u venčanici koju je nosila njena buduća svekrva Lepa Brena kada se udavala za Bobu Živojinovića!

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

U pitanju je skupocena venčanica koju je za tu priliku dizajnirala čuvena modna kuća „Kristijan Dior“. Mlada pevačica ne krije oduševljenje što će posle dve i po godine veze stati pred oltar. Na svadbi, koja je zakazana za 21. jun, biće oko 500 zvanica. O detaljima za taj važan dan Prija je dosta razmišljala, a najviše o venčanici.
– O tome sam, naravno, razmišljala čim smo odlučili da zakažemo venčanje. Mislim da je taj detalj važan svakoj mladi, pa i meni – rekla je Aleksandra, a na pitanje postoji li mogućnost da bude u „Diorovoj“ venčanici koju je 1990. nosila Brena, odgovorila je:
– Nemam ništa protiv, ali stvarno još nismo pričale o tome.
Pevačica se ne plaši da će izgubiti popularnost nakon udaje i stvaranja porodice:
– Svesna sam da su neke moje koleginice manje popularne posle pauze koje su napravile kada su rodile decu. Meni to nije toliko važno. Nastaviću da snimam dobre pesme i da gradim karijeru paralelno s brakom i rađanjem dece. Nadam se da ću biti jednako uspešna na svakom polju.
Izvor: Kurir

Lukasova Sonja konačno progovorila kroz šta je sve prošla: Sada nakon razvoda i ima JASNU poruku!



Uskoro će se navršiti godinu dana kako Aca Lukas i Sonja Vuksanović ne žive zajedno. Par je odlučio da se raziđe nakon što je, navodno, kreatorka doživjela fizičko nasilje i zbog toga pjevača prijavila.
Kaže da je nakon razlaza od poznato folkera, prošla pravu golgotu.
sonja-1
– Ponekad sjednem i zapitam se koja žena bi izgurala ovo što sam ja iznijela. Nakon oba razvoda bila sam ponižavana i razapanjana na krst srama, što od bivših muževa, što od medija. Ja sam izabrala da ćutim. Ako sam zbog svega toga po vašem izboru heroina i ako će moj primer života biti od pomoći drugim ženama i vašim čitateljicama, onda neka bude tako– poručila je Sonja na pitanje da li se nakon svega osjeća heroinom, piše Blic.rs
Ističe da nijedna žena ne treba da trpi bilo šta.
– Nikad ništa ne treba trpjeti i treba hrabro ići dalje kroz život. Trpe samo kukavice. Jedan je život!– poručuje Sonja   novi.ba

petak, 9. ožujka 2018.

Luna PLAKALA, Sloba ZAPJENIO od bijesa: GOTOVO JE! Ista si neka baba, ne mogu da te trpim više! Idi lezi, samo za to jesi!


Iako je noćas žurka u Zadruzi bila odlična, jedino se Sloba i Luna nisu dobro provodili i sve vrijeme su se svađali. Jedna od milion njihovih svađa je počela zbog toga što je Sloba prigovarao Luni koja je bila smorena.


- Nisam smorena, ti meni use*eš veče - započela je Luna, a Sloba ju je prekinuo:
- Ja tebi use*em veče, da tebi je naveći problem što ne smiješ da piješ, nemoj više da me praviš budalom!
- Šta god da ja radim, ja sam tebi smorena - kroz suze je rekla Đoganijeva, a Radanović joj je uzvratio:
- Gledaj, imaš ljubav i poštovanje koje nema niko na svijetu.
Svađa se nastavila i u spavaćoj sobi.
- Kad ne možeš da se provedeš, lezi spavaj, jedino za to jesi - poručio je bijesni Sloba.
- Kad ne mogu zbog tebe da uživam - urlala je Luna histerično.
- Ne možeš da popiješ ništa, jasno... Htjela si da piješ, zbog toga si smorena, nemoj da me praviš ludim - nastavio je Radanović.
- Bila si ravnodušna, ne želim da ti držim predavanja. Nisam glup niti sam popio, pijem je*ene lekove. neću više da trpim tu tvoju ravnodušnost prema meni - nije se zaustavljao Sloba, a Luna je kroz suze rekla:
- Čekaj, zbog tebe svaki put progutam knedlu, izbjegavam pitanja novinara, a ti mi nijednom nisi rekao bravo. Je l' treba da se skinem na stolu i igram da bih bila po tvom ukusu.
- Alo, histerijo prekini, da li si ti normalna - zaurlao je Sloba.
(Telegraf.rs)

četvrtak, 8. ožujka 2018.

“Vrištao sam, plakao i molio Boga da me Bilja ne napusti”: Aco Pejović opisao kako se osjećao kada je njegova supruga doživjela moždani udar!



U februaru 2015. godine srbijanski pjevač Aco Pejović i njegova porodica su prošli kroz pravi pakao kada je pjevačeva supruga Biljana doživjela moždani udar, a Aco kaže da su mu to bili najgori trenuci u životu. Aco je opisao kroz šta je prošao dok se njegova Biljana borila za život.
“U dosadašnjem životu nisam imao težu situaciju od te, to je bio najgori trenutak u mom životu. Znao sam da se zavučem u sobu i da iz sveg glasa vrištim i plačem da me Bilja ne ostavlja i molio Boga da se oporavi. Uz Božiju i pomoć profesora Tasića, sada je dobro. Svi su bili uz nju. Sa estrade nema tog koji mi nije poslao poruku. Te noći u bolnici je bilo 200 ljudi. Od kolega skoro svi: Lukas, Ceca, Brena, Zorica Brunclik, Ana Bekuta, Mrka, momci iz “Tropiko benda”… Mislim da je cijela estrada bila te večeri u Kliničkom centru sa mnom. Beskrajno sam zahvalan tim ljudima što su se molili za Bilju“, rekao je srbijanski pjevač i dodao da ga je je ovo iskustvo natjeralo da promijeni mnogo stvari u svomživotu.
“Onima koji me znaju poznato je da sam malo prgav. Bilo je ljudi s kojima do tada nisam razgovarao, ali sam im pružio ruku da se izmirimo. Čovjeka kada tako nešto snađe shvati da su svi sukobi bezvrijedni i da sa ljudima treba imati dobar odnos. Izmirio sam se sa svima, jer su mnogi od ljudi s kojima nisam pričao bili uz mene kada se to dogodilo sa Biljanom“, zaključio je Pejović, prenosi “Informer“…

JAKO KORISNO ZNATI: Ako imate ove crvene tačkice po tijelu! Evo šta treba da radite!



Mnogo ljudi ne zna šta su ove crvene tačkice koje se pojavljuju po cijelom tijelu.
Oni se većinom pojavljuju ljudima preko 40 godina.
Oni izgledaju kao mladež a nepoznat izgled je ono što ljude zanima. Ove tačkice su zapravo kapilarne dilatacije a to se pojavljuje zbog propusta u vaskularno sistemu.
Njihova se boja ne mijenja kada ih pritisnete, ali s obzirom na to da se pojavljuju kao simptom krvarenja, njihova se boja s vremenom može mijenjati od crvene prema smeđoj. Vrlo su česte i mogu biti znak različitih stanja. Najčešći uzroci uključuju:
-alergijske reakcije,
-ozljede,
-autoimune bolesti i
-virusne infekcije koje ugrožavaju zgrušavanje krvi.
Neki naučnici govore da su ove tačkice slične kao proširene vene a neki govore da su ovo benigni tumori.
Ove tačkice nisu kancerogene i nema nikakve potrebe da se brinete zbog njih.
Zato ih ne dirajte jer vam ne može od njih ništa biti.
Postoje dva razloga zašto se pojavljuje:
Godine života Mnogi ljudi dobiju ih nakon 30 ili 40 godina života. Uglavnom se radi o vrlo malim točkicama koje se najčešće nalaze na trupu, rukama i ramenima, a žene ga znaju imati na grudima. Pojavljuju se zbog promjena na koži i krvnim žilama koje dolaze s godinama.
Problemi sa zdravljem ili loš stil života Ako angiom izgleda kao točka sa krvnim žilicama iz koje se granaju krvne žilice, to može ukazivati na probleme s jetrom, na bolesti krvožilnog sustava ili hormonsku neravnotežu u tijelu. Ovu vrstu nazivaju – paukoliki (spajder) angiomi.
PROČITAJTE  MUKE NAD MUKAMA: Ovo su 4 razloga zbog čega vas ČESTO svrbi ZADNJICA !
Kada treba ići liječniku
Primijetite li da crvena točkica neočekivano mijenja veličinu, oblik ili je počela krvariti, posjetite liječnika što je prije moguće.
Najbolja prevencija pojave angioma su zdrav život i uravnotežena prehrana. Jedite puno voća i povrća, i ne zaboravite na zdrave masnoće poput onih iz avokada i maslinovog ulja. To će pomoći da vam koža ostane mlada i zdrava, prenosi BrightSide.
Riječ stučnjaka
Na internetskoj stranici Poliklinike Poliderma pojašnjavaju kako nastaje i može li se ukloniti.
“Angiom nastaje rastom krvnih žila koje se udružuju i tvore crvenkaste tvorbe, najčešće po trupu. Smatra se da uz genetiku važnu ulogu imaju ženski hormoni u žena, iako se angiomi pojavljuju i u muškaraca. Najčešće se radi o više angioma, a pojedinačni se znatno rjeđe pojavljuju. Nemaju nikakav utjecaj na zdravlje, osim narušavanja estetskog izgleda.”
Dodaju kako ih je moguće ukloniti laserom.
“U početku nakon tretmana nastaje manja krasta, ili angiom poprimi crnu boju, a tijekom narednih dana nestaje u cijelosti. Tretman je bezbolan, a osjetljivije osobe mogu osjetiti manje peckanje. Iako broj tretmana ovisi o broju promjena, prosječno je potrebno 1 do 2 tretmana. Tretirani angiomi nestaju zauvijek.”                                                                                                                                               novi.ba

(VIDEO) Preletio pola svijeta da bi iznenadio voljenu ženu za rođendan



U manje od sat vremena imao je tri tisuće lajkova, a u svega tri sata čak osam tisuća lajkova
Poznati domaći travel bloger Kristijan Iličić je, čini se, veliki romantik. Dokazao je to još jednom na društvenim mrežama gdje je otkrio kako je iznenadio svoju djevojku Andreu za njezin rođendan. Ona je trenutno u Americi, a on joj je priredio pravo iznenađenje svojim dolaskom. I sve to zabilježio kamerom. Internet se ‘rastopio’.
„Ovo je definitivno najluđa stvar koju sam napravio do sada! Preletio sam pola svijeta kako bih osobu koju volim i koju nisam vidio 3 mjeseca iznenadio za njen rođendan. Pogledajte reakciju nakon što me ugledala“, napisao je Kristijan uz najnoviji filmić koji je objavio na društvenim mrežama.
U manje od sat vremena imao je tri tisuće lajkova, a u svega tri sata čak osam tisuća lajkova, 340 oduševljenih komentara te je video pregledan čak 130 tisuća puta.
„Divno…bravo…tako se to radi…Šta reći, kapa do poda care! Mislila sam da će mi srce iskočiti…suze same idu…jednostavno predivno…Svaka čast…baš je prava sretnica…“, samo su neki od komentara koji su se nanizali ispod videa koji traje nešto više od sedam minuta, ali vrijedi vaše pažnje.

Ovako otac Stefana Karića komentariše priče o navodnoj vezi njegovog sina i Kije! (FOTO)


Nakon halabuke koja se digla zbog navodne veze Kristine Kije Kockar sa Stefanom Karićem, njegov otac Osman Karić sve više komentariše ovu priču na društvenim mrežama.  

Budući da su na Osmanovu adresu upućena razna pitanja u želji za saznanjem da li je tačno da je Kija bila u navodnoj vezi sa njegovim sinom, kao i da li je prije ulaska u Zadrugu prespavala u njegovom stanu, Stefanov otac odgovorio je nekolicini znatiželjnih fanova Zadruge na Instagramu.
Osman je prokomentarisao i današnji tekst navodeći kako se "klupko polako odmotava, a Kija sve više zamotava".
Da podsjetimo, Đomla Panamera koji je nedavno ušao u Zadrugu tvrdi da mu je upravo Osman Karić, otac Stefana Karića, ispričao da su njegov sin i Kija bili u vezi prije rijalitija. A da stvar bude još intrigantnija, ovako je Kija pozdravila Osmana u Zadruzi. Pogledajte uj fotogaleriji o čemu se radi.

KRUNIĆKA OTKRILA DETALJE AFERE ČAČAK: Spavala sa TROJICOM za 4000 dinara!


Igračica Jelena Krunić izbačena je iz Zadruge nakon što je pretukla Nadeždu Biljić, a po napuštanju rijalitija odlučila je da otkrije pikanterije o svojoj suparnici Mini Vrbaški, zbog koje ju je ostavio Nemanja Đerić Đekson.  

Čim se uselila u Zadrugu, Krunićeva je otpočela vezu sa Đeksonom, međutim kada se njegova bivša djevojka Mina vratila u rijaliti, reper je ostavio Jelenu.
Mina i Jelena su tada potvrdile da se poznaju iz spoljnog svijeta, a igračica je više puta tokom rijalitija zaprijetila da će otkriti tajnu koju zna o maloljetnici, kao i da je riječ o situaciji koja se dogodila kada su zajedno bile u Čačku. Ona je sada odlučila da raskrinka Minu, a prema njenim tvrdnjama dogodila se sljedeća situacija:
- Minu sam prvi put vidjela prije godinu i po dana. Prijateljica me je vozila u Čačak kod roditelja, pa je povela i nju. Nas dvije smo htjele da ostanemo, a Mini se žurilo da se vrati u Beograd jer je trebala sa Sorajom da ide na neku žurku. Nije imala para za taksi od Čačka do Beograda, pa se kre*nula sa trojicom da bi joj dali 4000 dinara. Nije imala grupnjak sa tim mojim drugovima, nego su se ređali jedan po jedan u roku od sat i po vremena - ispričala je Jelena.
loading...