loading...

subota, 3. ožujka 2018.

ŠIROKE JE RUKE: Nataša Bekvalac nije mogla da vjeruje kakav SKUPOCIJENI POKLON je dobila od supruga zbog rođenja kćerkice!


Nataša Bekvalac porodila se u srijedu po podne i na svijet donijela zdravu djevojčicu. Ponosni tata je prisustvovao porođaju, a kada je došao da vidi suprugu, poklonio joj je poklon vrijedan nekoliko hiljada eura.

U porodicama Bekvalac i Lazukić ne može da se sakrije sreća što su dobili djevojčicu Katju. Nataša i beba se osjećaju odlično, a još uvijek se ne zna kada će napustiti porodilište. Ipak Luka je pronašao način da iznenadi svoju suprugu dok se oporavlja od carskog reza.
- Luka se nije odvajao od Nataše ni u jednom trenutku, a prisustvovao je i porođaju. Kada su Natašu odveli u sobu nakon porođaja da se odmara, on je istrčao iz bolnice i ubrzo se vratio. Nosio je veliki buket cvijeća i poklon. Iznenadio je svoju suprugu dijamantskom ogrlicom čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko hiljada eura. Pjevačica nije mogla da krije sreću, a pustila je i suzu radosnicu - kaže nam izvor blizak pjevačici.
- Nataša i Luka su vidjeli bebu i već se raspravljaju na koga liči. Naravno da je to u ovom trenutku teško vidjeti, ali su preslatki kada komentarišu. Kako se porodila carskim rezom Nata će ostati na klinici duže nego da je dijete rodila prirodnim putem - dodaje naš izvor.
Luka je jučer došao da posjeti mamu u bebu, a sreću nije mogao da sakrije. Dok je prolazio pored okupljenih novinarskih ekipa, kratko je prokomentarisao:
- Sve je proteklo u redu. Čekamo da Nataša izađe da proslavimo.
Ponosna mama juče je na svom instagram profilu objavila fotografiju iz porodilišta i poručila:
- Teško da bilo šta od onog što osjećam riječima mogu da iskažem. Katju sam rodila 28. februara u 16.27. Hvala vam na ljubavi, lijepim riječima i željama, podršci. Ne postoji srećnija žena na svijetu od mene.
(Blic)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...