loading...

ponedjeljak, 5. ožujka 2018.

MARIJA KULIĆ O POKUŠAJU SAMOUBISTVA KĆERKE: Slobu će da PREBIJU!




Jedina trudnica u rijalitiju Miljana Kulić zabrinula je sve svojim navodnim pokušajem samoubistva. Naime, Miljana je nakon žestoke svađe sa Slobom Radanovićem pomiješala vodu i tečnost za sudove sa namjerom da istu popije i time okonča sebi život, međutim, obezbjeđenje je brzo reagovalo. Tim povodom pozvali smo njenu majku Mariju koja je prokomentarisala cijelu situaciju!

- Miljanu boli nepravda, Slobodan Radanović je do prekjuče bio govedo i nije smio nikome ništa da kaže, a sada se jako osilio što je mojoj kćerki zasmetalo. Zgrožena sam njegovom reakcijom on treba da ide na liječenje, nije normalno da se jedan muškarac krvnički unosi trudnici u facu - rekla je vidno potrešena Marija Kulić i nastavila:
- Miljana ima veliki broj fanova, postoje momci koji nju vole, a pritom mrze nasilnike nad ženama, takvi muškaraci znaju da razbiju agresivne majmune.
Na pitanje novinara kako je odreagovala na vijest da je njena kćerka pokušala da se ubije, Kulićka je odgovorila:
- Tako nešto joj nikada nije palo na pamet kod kuće. Kako su Luna i Sloba išli do kapije, vrištali i šutirali istu, tako je i Miljana u ovoj situaciji odreagovala samo na svoj način, ali sa istim ciljem - rekla je Marija i pojasnila da je Miljana na ovaj način htjela da skrene pažnju na sebe.
Majka je Nišlijku nedavno u telefonskom razgovoru savjetovala da se drži Mikija Đuričića, međutim, sada ima malo drugačije mišljenje o pčelaru iz Kupinova:
- Nije njoj Miki prijatelj, meni je on zanimljiv i činilo mi se da je naklonjen Miljani, ali svi znamo da je psihički bolestan i agresivan, to se pokazalo i njegovom reakcijom na kćerkinu blagu provokaciju - bila je iskrena Marija.
(Republika.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...