loading...

četvrtak, 8. ožujka 2018.

Anabela se javno zahvalila Osmanu Kariću: Pročitajte šta mu je napisala!


Iako je Stefan Karić demantovao kako je imao bilo šta sa Kijom Kockar, njegov otac Osman Karić tvrdi kako je ona boravila noć pred ulazak u rijaliti u njihovom domu. Kija je to demantovala ispričavši kako je noć pred Zadrugu provela sa drugaricom svog dečka. Inače, prijatelj Osmanovog sina Stefana Lazar Grujičić je putem Instagram videa rekao kako je Luna imala odnos za novac. 
Osman Karić je sinoć putem Instagrama postavio fotografiju sa Lazarom. 
- "Izjavio je laži, mislio je to se danas traži. Razmislio kasnije, shvatio da bi se mami javno obratio, na koljenima klecao do bih plakao i jecao.. Nije mu lako, to može da vidi svako. Lazar Grujičić se zove, ima dečko i love, ali ga ružni snovi more. Nadam se da će se mama Đogani ili sad već kako na njega ražalostiti lako. Oprostaj će njemu dati pod uslovom da joj kćerku ne blati", napisao je Osman Karić. 
Zanimljivo je kako je Lazar komentarisao ovu objauv i to riječima: "Ne izvinjava se Laki nikome". 
Anabela se ubrzo zahvalila Osmanu na riječima: 
- "Za tačno 1 i 15 minuta stupa 8. Mart, dan žena i rođendan moje kćerke, mog prvog čeda. Gospodine @osmankaric niste mogli ljepši poklon jednoj ženi, majci da date od ovih iskrenih riječi u ovom momentu kada me duša boli, jer svoju prvu ljubav ne mogu da zagrlim po prvi puta za 22 godine njenog života! Hvala vam i neka vam Bog da svu sreću svijeta", napisala je Lunina majka. 
Ekskluziva.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...