loading...

petak, 18. kolovoza 2017.

Evo šta frizura podsvesno otkriva o vašem skrivenom karakteru


Evo šta frizura podsvesno otkriva o vašem skrivenom karakteru

Nakon raskida veze, mnoge žene imaju potrebu da promene frizuru ili ofarbaju kosu u neku drugu boju. Zato nije ni čudo što dužina kose otkriva mnogo toga o vašem karakteru, kao i o trenutnom raspoloženju. Nije bitno da li je u pitanju luckasta, kratka frizura, elegantni paž, duga, gusta griva - svojim frizurama, žene daju uvid u njihove najdublje misli svetu oko sebe. Preko svojih frizura, one pokazuju ko su i kako se osećaju.


1. Kratka kosa

Kratka kosa
Foto: trendingnieuws.com
Žene sa ovakvom frizurom nemaju mnogo vremena i interesovanja za duga feniranja i stilizovanja. One obožavaju ovu frizuru jer je praktična i pogodna za svaki dan. To su obično žene koje se bave sportom, imaju bogat društveni život i stalno su u pokretu. Kada imat eovakvu frizuru, ne možete skriti svoje lice, pa su ove žene obično samouverene i pune samopouzdanja. Vrednuju svoj posao i uspevaju da ostanu hladne glave i pronađu rešenje i u bezizlaznim situacijama. Ipak, ponekada su i brzoplete i ne razmišljaju o mogućim posledicama.

2. Paž

Paž
Foto: collections.yandex.ru
Sa kosom do brade, žena može da šalje različite poruke. Ako stilizuje kosu, može da izgleda veoma ozbiljno. Sa šnalama i voskom pak može postigne fanki, mladalački, moderni izgled. Kao rezultat, ove žene ne možete staviti u kalupe. S jedne strane, mogu biti veoma pouzdane i sa obe noge na zemlji, a sa druge strane mogu biti veoma spontane i otvorene za nova iskustva. Osim toga, iskrene su i ne boje se da iznesu svoje mišljenje i stanu iza njega. Žene sa ovakvom frizurom uspevaju da postignu idealnu ravnotežu između posla i života. Ipak, kao i žene sa kratkom kosom, često delaju bez razmišljanja.

3. Kosa do ramena

Kosa do ramena
Foto: metdaan.com
Duga ili kratka kosa? Žene sa srednjom dužinom ne mogu da odluče, pa biraju "zlatnu sredinu". Ipak, one često imaju problem i sa donošenjem odluka u drugim sferama života. Vole da odugovlače i sklone su sanjarenju. Potreban im je neko da ih motiviše da bi izašle iz svog malog sveta. One su zadovoljne svojom elegancijom i kako privlače druge. Obično su u centru pažnje i njihova prirodna lepota ne može proći neprimećeno. Ali, ne čini ih samo njihova pojava atraktivnim, One su i veoma komunikativne, brzo stiču prijatelje i održavaju prijateljstva. Na poslovnom planu, cene radne izazove i odgovornost koju posao nosi.

4. Duga kosa

Duga kosa
Foto: pixabay.com
Žene sa dugom kosom vole i duge veze i odane su partneru. Mešutim, kad aje u pitanju izbor tog partnera, veoma su probirljive i imaju velika očekivanja. Ali, kada jednom pronađu gospodina Pravog, spremne su da mu se predaju celim srcem. Žene sa dugom, ali stepenastom frizurom, spremne su na kompromise u izboru muškarca, kao i u vezi. Žene sa dugom kosom jednake dužine, veruju u tradicionalnu podelu muških i ženskih uloga, u potpunosti se osećaju kao nežniji pol i žele da ih tako i tretiraju. To znači, između ostalog, da njihov muškarac mora da bude romantičan, pažljiv i da im ugađa.
Dugoj kosi je potrbno mnogo nege da se ne bi oštetila ili rascvetala. Žene sa dugom kosom znaju ovo i ne žale da potorše vreme i energiju na negu kose. Ovo ponekad može drugima izgledati pomalo arogantno i uzaludno, ali taj utisak je lažan. U stvarnosti, one su veoma pažljive, strpljive i imaju velike snove. Znaju tačno šta žele da postignu u životu i uradiće sve da njihovi snovi postanu stvarnost. Njiha istrajnost i upornost u ostvarivanju ciljeva, obično im se i isplati.
Da li ste saznali nepto novo o sebi? Nemojte biti iznenađeni, er je više psiholoških studija pokazalo vezu izmešu dužine kose i karakteristika ličnosti. Zato sledeči put kada pomislite da vam kosa izgleda užasno, posvetite se sebi da biste popravili raspoloženje, jer se nikada ne radi samo o kosi.

#5

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...