loading...

petak, 18. kolovoza 2017.

UHVAĆENI ZAJEDNO! Posle skandala i ljubavnih poruka Lukas i Sevićka se sada i sastali tajno! (FOTO)


foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragana Udovičić

Aca Lukas se pre desetak dana ponovo susreo s pevačicom Anom Sević. Oni su viđeni u crnogorskom klubu "Platinum" u Porto Montenegru, gde je u istom periodu boravila i njegova zvanična supruga Sonja.


Lukas i Sevićka su trenutno u žiži skandala zbog svoje navodne ljubavne romanse i SMS poruka koje mu je Ana slala, a koje su pojedini mediji objavili kao autentične. Pevačica mu je, navodno, tada pisala da joj je teško i da je on ponovo u njoj probudio velika osećanja.

FOTO: DRGANA UDOVIČIĆ

Kada su u medijima objavljene Anine SMS poruke, njen suprug Darko Lazić kačio je njihove porodične fotografije i snimke, želeći da demantuje romansu svoje žene. Lukas i Sevićka se nisu oglašavali, međutim, ipak tajno su se videli.

Aca se dogovorio da se nađe sa jednim gazdom kluba iz Makedonije sa kojim godinama sarađuje. Pozvao je Anu da mu pravi društvo i otišli su u klub "Platinum". Iako je Sonja u to vreme bila u istom mestu, on nije mario, već je pristao da se vidi sa mlađom koleginicom - priča izvor.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Gazda kluba se iznenadio kada je video sa kim je folker došao, jer je bio ubeđen da su te priče samo tračevi:

- Čovek je bio u čudu kada je video Lukasa i Sevićku zajedno. On poznaje Darka jer je i sa njim sarađivao, pa mu je bilo malo neprijatno. Ipak, nije želeo da komentariše - prepričava situaciju izvor.

(Espreso.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...