loading...

utorak, 28. studenoga 2017.

Horoskop otkriva u kom znaku su rođeni najbolji ljubavnici



Svi se mi zaljubljujemo, ali ljubav pokazujemo na različite načine. Dok jedni uživaju u zadirkivanju svog partnera, drugi pak priređuju romantične večere. Naši horoskopski znakovi igraju veoma važnu ulogu u tome kakvi smo ljubavnici. Da li ste strastveni Ovan, tradicionalni Bik ili emotivni Rak? Nastavite da čitate i sigurni smo da ćete se prepoznati.

Ovan: Strastveni ljubavnik

Ovnovi vole avanture. Puni su strasti i to ćei pokazivazi jednakim entuzijazmom. Posvećeni životu kakvi jesu, pobrinuće se da njihovom partneru ni u jednom trenutku ne bude dosadno, piše “Fokuzz“.
Bik: Tradicionalni ljubavnik
Porodično orjentisani, Bikovi vole da idu na sastanke i da se maze u krevetu sa voljenom osobom. Oni su tradicionalni ljubavnici koji će raditi stvari tipične za parove – gledanje fimova, zajednički odmori i tako dalje. Ovaj horoskopski znak je toliko posvećen partneru, da ćete se uvijek osjećati sigurno i zaštićeno u vezi.
Blizanci: Entuzijasta
Njima sve mora biti uzbudljivo. Blizanci su ineligentni i puni života. Žele da uče nove stvari, nove jezike, da se bave sportom, planinare i zajednički istražuju sa svojim partnerom. Blizanci znaju šta žele. Ako ih motivišete i pokazujete nove stvari, nikada vas neće napustiti.
Rak: Osjetljivi ljubavnik
Rak je najnježniji znak u zodijaku. Oni su izuzetno odani i mekog srca: oni ne bježe od svoje suštine. Romantična veza sa njima ispunjena je emocijama i razumijevanjem. Oni traže samo nekog ko će ih cijeniti.
Lav: Dominantni ljubavnik
Lav je rođeni lider koji želi da dominira i u vezi. Njima je potreban partner koji će se podrediti njima i njihovim željama. Kada je u centru pažnje svog partnera, Lav se neće štedjeti u emocijama, ali mu je potrebno povlađivati sve vrijeme jer povremeno postaje sumnjičav.
Djevica: Sistematičan ljubavnik
Djevice su proračunate po pitanju svega u životu. Kada shvate da su u pravoj vezi, uradiće sve što je do njih da ta veza uspije. One su veoma posvećeni ljubavnici, koji vole da su nekom potrebni i svoju sistematičnost primjenjuju na sve u životu.
Vaga: Otvoren ljubavnik
Ne postoji šansa da će Vaga živjeti sama. Ovaj znak voli da se povezuje sa drugim ljudima i otvorene je prirode. Maštovit i pomalo zavistan od partnera, ovaj znak unosi stabilnost u vezu.
Škorpija: Odan partner
Škorpije su veoma strastvene i potreban im je iskren i inteligentan partner. Oni intimnost i razumijevanje u vezi uzimaju veoma ozbiljno i veoma su vjerni svom partneru.
Strijelac: Avanturista
Osobe rođene u ovom znaku slobodnog su duha i ne mogu se vezati. Promjene i putovanja daju smisao njihovom životu.

Jarac: Tihi ljubavnik
Jarčevi ne govore puno. Njima je potrebno vreme da uđu u vezu. Oni svoja osjećanja obično izražavaju kroz djela, ali su izuzetno posvećeni svojim partnerima.
Vodolija: Intelektualni ljubavnik
Vodolijama je potrebna inteligentna stimulacija kako bi se povezali sa ljudima. Oni vole ozbiljne razgovore i imaju velike snove po pitanju budućnosti. Izuzetno su živahni u vezi i inspirišu partnera da i on juri svoje snove.

Ribe: Romantičan ljubavnik

Ribe su najromantičniji od svih znakova. One iskreno vole i učinile bi sve za partnera. Pune su strasti, izuzetno osjetljive i mrze prolazne veze. Za njih, veza mora biti duboka i trajna. Njihova nježna i blaga priroda čini ih očaravajućim ljubavnicima.

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...