loading...

srijeda, 24. siječnja 2018.

IZOPAČENA I BOLESNA: Žestoki obrt u Zadruzi - Krunićka NASRNULA na Kiju!


Klupska igračica i reperka Jelena Krunić prije nekoliko dana ušla je u "Zadrugu", a prije nego što je postala dio tog rijalitija, za "Alo!" je otkrila motive ulaska, ali i šta misli o ostali zadrugarima.

- Nisam bila dugo u rijalitiju, a budući da su u "Parovima" uvijek isti takmičari, suludo je da opet ulazim tamo. U "Zadruzi" je bolja ekipa, ali sam zgrožena što Srbija gleda sramotni trio: Slobu, Lunu i Kiju. Zaprepastila sam se kada sam vijdela da Kija ulazi u rijaliti kako bi vratila muža. Ona je izopačena i bolesna, pa ću se truditi da fokus sa njih prebacim na sebe. Iskreno, ne zna se ko je gori od njih troje, i stvarno mi nije jasno kome su oni zanimljivi - verbalno je Jelena nasrnula na njih, pa se zatim osvrnula na Lepog Miću.
- Smatram da je Mića glavni manipulator u rijalitiju. On bi zavadio i dva oka u glavi, ali ja o njemu ne mislim ništa loše, štaviše, cijenim njegovu spremnost na svađu. Ipak, mislim da onaj sa kim se on zavadi neće dobro proći, jer je Mića spreman na sve - uvjeravala je Krunićka, koja je otkrila i malo poznate detalje o Maci Diskreciji.
- Macu obožavam, iako su mnogi protiv nje. Ona je devojka koja voli sve da dijeli. Kada smo bili u "Parovima", Maca je dobila firmirane haljine od svojih fanova iz Amerike. To su bile stvari vrijiedne nekoliko stotina eura, a ona je pitala da li neko od ukućanki želi da mu ih pokloni. To nije bio jedini put da je pokazala svoju velikodušnost, uvijek je pružala pomoć svakome ko bi od nje tražio uslugu - rekla je reperka.

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...