loading...

srijeda, 24. siječnja 2018.

MILJANA KULIĆ U SUZAMA: Čula se sa roditeljima, nije mogla da dođe sebi, majka joj rekla od koga da se čuva!

Drvo Mudrosti je pozvalo Miljanu Kulić u Rajski vrt da bi saznalo kako se osjeća kao trudnica u rijalitiju "Zadruga" za sve vrijeme koje je provela u Bijeloj kući. Kada mu se povjerila da joj mnogo nedostaje porodica i kako bi joj bilo lakše kada bi podijelila svoja osjećanja sa njima, Drvo joj je saopštilo dvije lijepe vijesti.

Naime, prvo joj je reklo da su njeni rezultati o trudnoći u najboljem redu, a potom i da će dobiti telefonski poziv. Ushićena Miljana je odmah otrčala da pozajmi ostatak novca koji joj je neophodan za poziv, a onda otrčala do govornice. Čim je čula glas svojih roditelja, briznula je u plač.
- Lutkice moja najljepša, nemoj uopšte o nama da brineš i razmišljaš, vodi svoj život tamo, nemoj da se sekiraš i plačeš mi smo svi dobro. Ne obraćaj pažnju na onu kalašturu, što te napala one večeri.
- Voli te tata najviše na svijetu, nemoj da se sekiraš. Zadovoljan sam, budi pametna. Paket ćeš dobiti sutra i sve vitamine, a onda se uključila njena mama, pa joj poručila:
- Nemoj mici mnogo da se treseš jer si trudna, nemoj zbog bebice, nosi širu odjeću. Redovno jedi, nemoj da jedeš slatkiše, ugojićeš se mnogo. Svi su zadovoljni, nemoj da brineš i nemoj svima da se povjeravaš- poručila joj je mama
Miljana je razgovora završila razmijenivši par rečenica sa svojom sestrom. A kako su emocije navirale iz trenutka u trenutak, ona nije mogla da zaustavi svoje suze, pa je željela što brže da završi razgovor. 
(Pink.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...