loading...

petak, 28. travnja 2017.

Pričalo se da Rada je raskinula s Harisom zbog seksi Aleksandre, a sada su se njih dve prvi put srele u emisiji, evo kako su reagovale (FOTO)

Rada Manojlović i Aleksandra Mladenović su se srele na snimanju specijala “Zvezda Granda”.
Pre nekoliko nedelja pojavila se informacija da je Rada Manojlović navodno raskinula sa Harisom Berkovićem zbog njegovog dopisivanja sa Aleksandrom Mladenović, i nakon što su se njih dve prvi put našle u istoj emisiji, sve je zanimalo kako će pevačice reagovati.
Rada i Aleksandra su se pojavile na snimanju specijala “Zvezda Granda” i ukoliko je neko očekivao da će među njima biti zle krvi, grdno se prevario.
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Što i ne čudi, budući da je priča o raskidu Harisa i Rade bila samo izmišljotina. Uostalom, ko god je video kako Rada blista od kada je u vezi sa Berkovićem, jasno mu je da njihova ljubav cveta.
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Sa druge strane, i Mladenovićeva je kategorički demantovala glasine da je ona krivac za navodni raskid i poručila je da Harisa zna samo na “ćao-ćao” i da su njih dvoje samo kolege i ništa više.
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Aleksandra i Rada su na snimanju pokazale da nisu u svađi, doduše, nisu međusobno ćaskale, a prisutni su mogli da se uvere da obe pevačice izgledaju sjajno….
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
(Telegraf.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...