loading...

ponedjeljak, 24. travnja 2017.

Danas poslije 340 estetskih korekcija izgleda ovako: Ranije je bio NEPREPOZNATLJIV!



Odlučan u tome da postane živa lutka Džastin Džedlika je estetskimkorekcijama promijenio svoj izgled u potpunosti. Na starim fotografijama uopšte ne liči na sebe.

Broj estetskih korekcija koje je dosad uradio je 340. Operisao je nos, ramena, leđa, bradu, oči, povećao je usne…


Cilj da se pretvori u živog Kena je ostvario. A cijena koju je platio ne mjeri se dolarima, jer po vrijednosti prevazilazi i najveće sume. Da bi ostvario želju, Džastin Džedlika je uložio svoj nekadašnji izgled, piše “Žena“.
A ovako je živi Ken izgledao prije transformacije. Kada uporedite prvu i drugu sliku, kao da su na njima različite osobe.
Džastin je danas jedan od svjetskih rekordera po broju estetskih zahvata koje je imao na svom tijelu. A tačku na vještačke korekcije nije stavio.
Neobična opsesija ga je dovela i do statusa televizijske zvijezde, a u emisijama se najčešće pojavljuje sa ostalim živim lutkama, poput Piksi Foks, sa kojom se nalazi na ovoj slici (Piksi je, i nije teško pogoditi, u roze haljini).
I sama Piksi je rekorder, imala je dosad desetine plaszičnih operacija kako bi se pretvorila u živu Arijel, poznatu animiranu junakinju.

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...