loading...

utorak, 9. siječnja 2018.

KRAH VELIKE LJUBAVI: Rada Manojlović i Haris zvanično RASKIDAJU - Sada je zaista KRAJ?



KRAH VELIKE LJUBAVI: Rada Manojlović i Haris zvanično RASKIDAJU - Sada je zaista KRAJ?

Vidovnjak Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, odlučio je da otvori svoje tarot karte po prvi put u ovoj godini i pogleda kakva sudbina čeka pjevačicu Radu Manojlović i njenog devet godina mlađeg dečka Harisa Berkovića, koji su u vezi već tri godine.







  • Naime, budući da atraktivni pjevački par i pored raznih iskušenja odolijeva svim pritiscima i svoju ljubav krije od očiju javnosti, Vita je otvorio karte, a u njima je imao i šta da vidi.

    - Harisu ne smeta što pored sebe ima skoro deceniju stariju djevojku, jer on uživa u njenoj zrelosti. Berković je neće ostaviti zbog neke mlađe, jer mu ona odgovara u baš svim sferama. Rada može da ga poduči raznim stvarima i to što je sa njom treba da mu imponuje, a on je svjestan da ne bi trebalo da prokocka ljubav sa njom. Ipak, vremenom će početi da ga guši, jer će razlika u godinama ipak biti nepremostiva - kaže Vita, koji kroz karte otkriva i kakva je Manojlovićeva kada se zaljubi.

    - Rada je mladolika i to je njen glavni adut, a pored toga je i temperamentna. Ona zna kako da muškarca odradi da je voli i bude sa njom dugo. Nema muškarca kojeg ona ne bi mogla da zavede i Rada je toga i te kako svjesna - uvjerava Vita, koji potom otvara kartu u kojoj se vidi zbog čega Radina i Harisova ljubav ipak neće biti krunisana brakom.

    - Razlika u godinama za njih trenutno ne predstavlja prepreku. Ipak, vremenom će početi da se osjeća i među njima će dolaziti do stalnih svađa, što će rezultirati raskidom - kaže Vita, koji je inače veliki fan Rade Manojlović. 

    - Sa Radom sam bio u Negotinu kada je nastupala tamo. Ona mi se obratila sa: ``Vito, majstore!`` Divna je djevojka i siguran sam da će sa Harisom ili bez njega imati srećan i ispunjen život - zaključio je Tomić.
    (Alo.rs)

    Nema komentara:

    Objavi komentar

    loading...