loading...

srijeda, 3. siječnja 2018.

Saša Popović sa ženom došao na Karleušin nastup, a onda ga je ona surovo isprozivala pred KRCATIM klubom!

Saša Popović sa ženom došao na Karleušin nastup, a onda ga je ona surovo isprozivala pred KRCATIM klubom!
GALERIJA 


Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović reprizu dočeka 2018. godine proslavili su uz hitove Jelene Karleuše koja je u centru Beograda napravila pravi spektakl! Saša i Suzana u klub su stigli sat vremena prije nego što je Jelena počela da pjeva i sa nekoliko prijatelja smjestili su se u separe.

Nakon prve dvije pjesme Jelena je publici poželjela dobro veče i sretnu 2018. godinu, a onda je pozdravila svoju porodicu koja je došla da je podrži, kao i Sašu Popovića.

- Drago mi je što ste došli u ovolikom broju. Znate šta, neću puno da pričam, poslije ćemo to, srceparajuće poruke i tako dalje. Pozdrav svima. Znam da mi je suprug tu, članovi porodice... Čula sam da je stigao jedan jako bitan čovjek u mojoj karijeri. On se zove Saša Popović, negdje sjedi...  Sale, ćao! - počela je Jelena.

Nakon što je ugledala gdje Saša sjedi, Jelena mu se direktno obratila i prozvala ga pred krcatim klubom!

- Ćao, ćao! E, super... Gledaj sad, Sale, šta ti imaš za ``dž`` u Zvezdama Granda! Pazi... Ni dinara čovjeku ne uzimam, a vjerujte, zlata vrijedim! Sad ćemo to i da pokažemo - rekla je Jelena u svom stilu dok je okupljena publika, smijući se Karleušinim riječima, pokušavala da ``uhvati`` Popovićevu reakciju.
(Telegraf.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...