loading...

ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

SIN POZNATOG MUZIČARA nestao je u rijeci u noćašnjoj tragediji u Maglaju



Maglajom i okolinom je prvog dana 2018. godine brzo prostrujala vijest da se tokom noći, oko 02.50, u ulici Srebrenickih žrtava rata dogodila teška saobraćajna nesreća, nakon što je putničko motorno vozilo “Opel Astra” sletjelo u rijeku Bosnu.

U automobilu je bio tindježer, 19-godišnji Esad Omersoftić, sin poznatog maglajskog muzičara i zabavljača Azaharija – Ake Omersoftića.

Vozilo iz nesreće je izvučeno rijeke Bosne, ali u njemu niko nije pronađen. Pripadnici Specijalne jefinice MUP-a ZDK, PS Maglaj i Profesionalne vatrogasne jedinice započeli su pretragu rijeke…
Kako se saznaje, na mjesto tragedije sinoć je odmah izašla sestra mladića za kojeg se još pretpostavlja da je nestao u rijeci Bosni.
“U automobilu su pronađene jedna patika i naočale. Lokalna policija provjerila je sva mjesta za koja se pretpostavljalo da bi E.O., koji je upravljao vozilom, mogao biti. Međutim nije pronađen ni na jednoj od lokacija“, navode iz zeničke policije, prenosi “Doznajemo“…
Azahari AKO Omersoftić – Doznajemo.com
Putem društvenih mreža brzo se proširio apel:
Sinoć se desila saobraćajna nesreća u kojoj je automobilom u rijeku Bosnu sletio Esad Omersoftić, sin našeg Ake Omersoftića. Mole se građani da pomognu u potrazi mladog Esada. Ako ima ko bilo kakvu informaciju neka se javi porodici Omersoftić!
Također, najuži članovi porodice nestalog O.E. mole građane da se što više uključe u potragu, a sve eventualne informacije mogu javiti mogu javiti Šahman Azuru putem telefona (+387) 061 76-96-88 ili policiji na broj 122.

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...