loading...

ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

STRAŠNO! MATORA NAPASTVOVALA SANJU, ONA BJEŽALA OD NJE: Ne mogu da te dijelim!

STRAŠNO! MATORA NAPASTVOVALA SANJU, ONA BJEŽALA OD NJE: Ne mogu da te dijelim!

Svađa koja je obilježila doček Nove godine u Zadruzi bila je između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Razlog zbog kog je nastao problem je to što je Jovana rekla Sanji da ode od nje, ali očigledno nije tako mislila. Njih dvije su se raspravljale skoro cijele noći, a onda je Jovana donijela veliku odluku. 










Naime, ona je odlučila da objasni Sanji jasno šta se desilo i dala joj obećanje: 

- Kapiram, sve si u pravu. Pretjerala sam i sve. Ali u tom trenutku sam htjela da mi kažeš, da znam i sve. Ti znaš da sam ja budala, ne mogu da sjašem i to je to. Mogu da ti kažem da sad neću, dok ne izađemo odavde, da se zakunem, da neću da kažem ništa. I pustiću te sad. Znam da sam kreten, da te jurim, ali ne mogu, ja hoću da pobjegnem, ali ne mogu, jer nisam to mislila. Tad sam pomislila da je bolje da odeš, ali to nije značilo ništa. Imam problem kad znam da imaš još nekog osim mene. Ja ne mogu da te dijelim. I sad znam, ti si mi rekla i sve si u pravu, i mogu da pokušam da se ništa ne ponovi zbog tebe - rekla je Matora.

Sanja očigledno nije vjerovala onome što joj je Matora ispričala: 

- Jovana, tebi će još mali milion puta biti teško. Džaba mi pričamo večeras ovako jer će za pet dana biti isto! I neću da kad izađemo završim sa tobom! Neću da svi misle da sam ja tebe iskoristila zbog ovog ovdje. Ušla sam kao čovjek ovdje i hoću tako i da izađem! - odgovorila joj je Sanja. 

- Uopšte neću da se svađam da mi kvariš veče. Neću da čujem ništa, ne zanima me! Ulazim u Novu godinu bez tebe! Skloni se! Nemoj da mi nabijaš na nos neke stvari, da me dovodiš u neprijatnu situaciju! Ti to radiš uporno! Hvala ti što si mi upropastila Novu godinu! Ja ulazim u Novu godinu bez tebe! Od danas ne postoje Sanja i Matora! - rekla joj je Sanja. 

Matora je pokušala da joj objasni o čemu se radi i na šta je mislila, ali bezuspješno: 

- Ti sve što ja kažem shvatiš tako, to što ja kažem da ideš ne znači odmah. Bolje da odeš, šta da radim. Ja ne želim da ti nikad odeš iz mog života. Meni je lijepo sa tobom. Ali šta da radim sa tobom? Niti me vole tvoji prijatelji, niti želiš da budeš sa mnom, imaš dečka, šta da radim?! Ja se borim za nas, meni je teško, ne tebi! - poručila joj je Matora.
(Pink.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...