loading...

utorak, 9. siječnja 2018.

TI SI NAJVEĆI FOLIRANT: Gledateljka BRUTALNO IZVRIJEĐALA Jelenu Golubović, a njena reakcija SVE OSTAVILA U ČUDU! (VIDEO)

TI SI NAJVEĆI FOLIRANT: Gledateljka BRUTALNO IZVRIJEĐALA Jelenu Golubović, a njena reakcija SVE OSTAVILA U ČUDU! (VIDEO)
GALERIJA 


Sinoć su u studiju u Šimanovcima u gostima bile Jelena Golović i Anđela Lazić, ukućanke koje su preksinoć napustile najgledaniji rijaliti u regionu, a pored njih tu su bili i novinari koji su komentarisali ponašanje zadrugara. 

U jednom trenutku se uživo uključila gledateljka koja je pozdravila Jelenu Golubović, ali za nju nije imala riječi hvale, naprotiv!

- Zvala sam da pozdravim Jelenu Golubović, smatram da je najveći folirant koji je ikada postojao u rijaliti šouu. Ona je našla da priča o nekom moralu, običajima, da li o pravoslavnim ili katoličkim. Nadoknadila je sve zadrugare po psovkama i uvredama, to je katastrofa. Ti si sve samo nisi iskrena. Ništa drugo nisi pokazala da foliraš, glumiš, ništa ne radiš, osim kada se upale kamere. Pokazala si da znaš da budeš režiser samo svojih drama. Vrijeđaš porodice. Ne znam koji bi naziv mogla da upotrijebim za tebe. Niti imaš kulturu niti pokazuješ koliko si obrazovana, a pričaš da jesi  - rekla je gledateljka. 

- Hvala puno. I u kući se susrećem sa tim da sam lažov, ali niko ne umije da kažem nijedan argument za ovih 18 mjeseci. Uvijek kažem živjeli šampioni, živjeli hejteri, a opet da nije mojih šampiona ne bi bili toliko složeni i ujedinjeni. 


(Pink.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...