loading...

ponedjeljak, 8. siječnja 2018.

VAŠA KĆERKA JE JEFTINA: Jelena UVRIJEDILA Anđelinog oca, on NAPUSTIO STUDIO, voditeljica nije spriječila svađu!

VAŠA KĆERKA JE JEFTINA: Jelena UVRIJEDILA Anđelinog oca, on NAPUSTIO STUDIO, voditeljica nije spriječila svađu!
GALERIJA 

Sinoć su u studiju kod Dušiće Jakovljević gosti bili brat Bore Santane Stefan, otac Anđele Lazić Dejan, i drug Miljana Vračevića Aleksandar. Pored njih prisutna je bila i Jelena Golubović koja je hitno morala da napusti ``Zadrugu`` zbog lošeg zdravstvenog stanja. 

Dobro je poznato da je Golubovićka veoma žustra, ali ona je ovoga puta prešla granicu, pa izvrijeđala Anđelu Lazić, jednu od ukućanki rijalitija. Tenzija između  Jelene i Anđelinog oca je rasla iz časa u čas.  Prebacila mu je kako on i supruga nisu vaspitali kćerku i da se ona jeftino nosi. 

- Za sve ovo vrijeme se Ana Korać trudi da razvede jedan brak koliko mi se čini stabilan i dobar. U ovom slučaju je poštenija vaša kćerka poslom koji se bavi od Ane Korać koja to radi skriveno. Vaša kćerka je jeftina, pa je jeftina, a Ana Korać je malo skuplja. Vrlo jeftino se oblači. Vaša žena je nemoćna, rekli ste da vaša žena nema uticaja, vi ste kao roditelji nemoćni to je odraz društva u malom,ono tamo je mikro svijet i odraz situacije u našem društvu i ta krađa i te prostituke, starlete - pričala je Jelena. 

- Ti si mnogo zastranila tebi nijedna operacija ne može da pomogne - njen otac je zanijemio i samo ovo izustio. 

Rasprava između njih dvoje se nastavila i pale su teške riječi. Dejan je pokušavao da ne odgovori na njene provokacije. Nakon što je dočekao svoju kćerku, istog trenutka je napustio studio. 

(Pink.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...