loading...

četvrtak, 11. siječnja 2018.

Armin Mulić nakon bratove dženaze uputio brutalne riječi ``prijateljima`` koji su igrali igrice dok se Aldin utapao!

Armin Mulić nakon bratove dženaze uputio brutalne riječi ``prijateljima`` koji su igrali igrice dok se Aldin utapao!
S lijeva na desno: Tragično stradali Aldin Mulić sa prijateljem Arminom Numanovićem i bratom Arminom Mulićem - Numanović je sa Arminom 28 dana tragao za Aldinovim tijelom
GALERIJA 


Danas je obavljena dženaza Aldinu Muliću, čiji je život 13. decembra odnijela nabujala i podivljala Miljacka. Sa njim je stradao i Irhan Fočo, konobar u nargila baru njegovog brata, koji je jedini pokušao da ga spasi. Armin Mulić, brat stradalog Aldina je večeras postavio potresnu poruku upućenu ``prijateljima``, barem ih je tako smatrao, koji nisu pružili ``ruku spasa`` njegovom bratu. 

- ``Pognite glave vi pred čijim slijepim očima je tuga prekrila dvije duše. Neka ne zbore vaše nijeme riječi, kad se u toj tužnoj noći oglušiste na posljednje vapaje Aldina i Irhana. Vaši dlanovi što ne ispružiše ruku spasa... Skinite ordenje prijateljstva. ``Šta vam je? Zašto jedni drugima ne pomognete?`` (Es-Saffat,25) Neka vas ne zovu prijateljima``, stoji na fotografiji koju je Armin Mulić postavio. 

Podsjećamo, Armin Mulić je ranije za medije izjavio kako se šokirao kada je pogledao snimak video nadzora i shvatio šta se zapravo kobne večeri desilo.

- Imali su šansu da spase ova dva života. Nisu razmišljali, nego su igrali igrice, što sam vidio na video nadzoru. Nije moment da ih prozovem imenom i prezimenom, ali oni znaju ko su! Među njima i jedan gospodin inspektor policije koji je sjedio s njima, eto kakvi su. On je jedan od tih mojih starih drugova, za koje sam mislio da su mi prijatelji. Ne dao Allah nikome, ovo što ima u Bosni i Hercegovini, to nema nigdje. Od svih njih mog brata je pokušao spasiti mladić koji je u mom kafiću radio za plaću i on je moj brat, kako drugo da ga nazovem – pojasnio je Mulić ranije za Dnevni avaz. 

Ekskluziva.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...