loading...

srijeda, 3. siječnja 2018.

Jučer RASKID, ŠAMAR, BIJEG - sinoć NOVI SKANDAL: Sloba zadrugarku KITIO PARAMA u noćnom klubu? ONA javno priznala šta je istina!

Jučer RASKID, ŠAMAR, BIJEG - sinoć NOVI SKANDAL: Sloba zadrugarku KITIO PARAMA u noćnom klubu? ONA javno priznala šta je istina!
GALERIJA 


Pjevač Sloba Radanović priznao je u rijalitiju ``Zadruga`` mnoge stvari iz svog privatnog života, a između ostalog i da je prevario svoju još uvijek zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar, kao i da je često razmjenjivao poruke sa drugim djevojkama.

Naime, iako je mislio da su sve tajne o njemu razotkrivene, u igri koju je osmislio Veliki šef da se dobrovoljni ukućani mogu oglasiti povodom tračeva i tajni koji zadrugari još uvijek vješto skrivaju, Bane Čolak je javno priznao šta je o njemu čuo. Iako se trač odnosio na Slobu, on je ipak odlučio da to kaže zadrugarki Anđeli Lazić.

Naime, Bane je načuo da je Sloba u jednom noćnom klubu trijezan kitio parama Anđelu koja je inače po zanimanju igračica.

- Mene su to novinari isto pitali kad sam ulazila u ``Zadrugu``, ja ne znam da li se dečko sjeća ili se ne sjeća, ali to je bilo prošle godine i to je to - priznala je Anđela.

Nakon ove Anđeline izjave, Sloba je bio vidno iznerviran pa je svima odgovorio da to nije istina i da ne zna u kom klubu ona nastupa niti ga to zanima. A na pretpostavku mnogih da je Anđela to rekla kako bi zasigurno do kraja ostala u  Bijeloj kući.
(Srbija Danas)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...