loading...

utorak, 26. prosinca 2017.

NIKO JOJ NIJE VJEROVAO ŠTA SE DEŠAVA SA NJENIM 6-GODIŠNJIM SINOM: Onda ga je snimila i otvorila im oči



6-godišnji Tajler Saunders iz Old Bara, Australija redovno se prevrtao i vrtio tokom noći, vrišteći od bola.

Od njegovog rođenja, Tajlerovo tijelo bilo je prekriveno upaljenim ekcemima. Ekstremni bol i konstantan svrab ostavljali su dječaka i roditelje moleći se za miran trenutak, piše “Kurir“…

Njegova majka Debi osjećala se bespomoćno, ona je vodila računa o stanju sina godinama i bila je preplašena time što je stanje bilo sve gore i gore. Nikada nije ni sanjala da će to trajati toliko dugo.
Doktori su dali dijagnozu “Atopik dermatitis”, što nije rijetka bolest, ali oni nisu vjerovali Debi kada im je pričala o intenzitetu stanja njenog sina. Ona je čak i snimila kako bi im pokazala stepen bola. Morala je nešto da uradi jer je Tajlerov život bio ugrožen ovim stanjem: Nije mogao da spava od bola i svraba, nije išao u školu i druga djeca su ga stalno zezala kada je i išao. Njegova majka je uradila sve što je mogla: Nosio je rukavice, mazao se raznim kremama itd. Bila je spremna da digne ruke i onda je naišla na ovog doktora na internetu.
Doktor Ričard Aron – Kurir.rs
Doktor Ričard Aron je dermatolog iz Južne Afrike koji je specijalista za dermatitis. Preko onlajn zakazivanja, doktor Aron je preporučio određeni losion, kortikosteroide i antibiotike. Debi se osjećala puno nade i kupila sve što joj je doktor rekao potrošiviši ukupno 40 dolara, ali nije vjerovala da će rezultati biti toliko dramatični.
Liječenje ekcema na tijelu – Kurir.rs
Nakon samo dva mjeseca, Tajlerov ekcem je potpuno nestao i zdrava, mekana koža je zamijenila. Bio je to početak novog života za Tajlera. Napokon je mogao da živi bez bola i svraba, slobodan da se bavi svim aktivnostima!
Izliječeno dijete – Kurir.rs
Pogledajte ovu nevjerovatnu promjenu:

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...