loading...

četvrtak, 21. prosinca 2017.

TRAŽE MOMENTALNO IZBACIVANJE IZ ZADRUGE! Luni i Slobi se ne piše dobro, fanovi pokreću peticiju protiv njih?!

TRAŽE MOMENTALNO IZBACIVANJE IZ ZADRUGE! Luni i Slobi se ne piše dobro, fanovi pokreću peticiju protiv njih?!
GALERIJA 


Iako su bili počašćeni gozbom, ali i paketima koje su slali prijatelji i rođaci onih Zadrugara koji slave Svetog Nikolu, učesnici su i taj dan bijesnili. Jedna od glasniji je kao i uvijek Jelena Golubović koja u svojim zahtjevima iritira ukućane. A kako fanovi na internetu tvrde, ismijava i kolače koji su poslali roditelji i prijatelji.

Ipak, sudeće prema porukama fanova, Sloba i Luna nisu pošteđeni. A poslije skandala oko Lunine bolesti i navodnog mobilnog telefona, u centar pažnje izbila je i Lunina mama Anabela koja je ušla u žestoku svađu sa reperom Vukom Mobom, ne štedeći pritom ni repera Vladu Matovića iz grupe Elitni odredi.

Da li je ovo bila kap koja je prelila čašu ne znamo, ali na forumima fanovi traže momentalnu diskvalifikaciju Slobe i Lune. Komentari ``momentalno napolje``, ``odmah diskvalifikacija`` su sve češći, a ide se toliko daleko da fanovi šuškaju i o peticiji da se ljubavni par izbaci iz Zadruge.

Ipak, sa druge strane čini se da je ona poslovica ``od ljubavi do mržnje tanka je linija`` istinita, jer što su žešći napadi, to je veća podrška i sve veći broj fanova koji brane ljubavnike.
(Informer)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...