loading...

četvrtak, 21. prosinca 2017.

SAMO ŠTO SE NISU POMIRILE! Ceca i Jeca zakopavaju ratne sjekire? ZNA SE I KADA ĆE SE TO DESITI!

SAMO ŠTO SE NISU POMIRILE! Ceca i Jeca zakopavaju ratne sjekire? ZNA SE I KADA ĆE SE TO DESITI!
GALERIJA 


Vidovnjak Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, bacao je karte nekoliko puta jer nije mogao da vjeruje šta vidi u njima! Naime, Vita je u svom tarotu koji, kako tvrdi, uvijek pogađa, jasno vidio da je pomirenje između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše neminovno! Vita za magazin VIP otkriva da je sve jasno kao dan i da će se sudbina poigrati sa pjevačicama kada to budu najmanje očekivale.

- One su ljuti neprijatelji, ali ove karte nikada ne lažu! Kao što se Karleuša svađala sa Mirom Škorić, pa se pomirila, izgleda da će tako biti i sa Cecom - kaže Vita dok gleda u šarenu kartu i napominje da će do pomirenja doći uskoro.

- Ceca i Jeca će se poslije Nove godine sasvim slučajno naći u zajedničkom društvu. Jasno se vidi da će to biti neka sjedaljka, gdje će svi biti prisni. Takva situacija je vrlo moguća , jer se kreću u krugu istih ljudi, a opuštena atmosfera i čašica doprineće da se obe opuste - uvjerava Vita dok iz kese vadi talismane.

Tarot napominje da će Ceca i Karleuša osjetiti neobjašnjivu potrebu da zakopaju ratne sjekire, a da će zajednički prijatelji pogurati pomirenje.

- Definitivno će i Ceca i Jeca biti pod jakim emotivnim nabojem zbog dobrog društva u kojem će se naći. To će sigurno biti sudbonosan susret i one će odjednom doživjeti katarzu - zaključio je Vitomir Tomić.
(Alo.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...