loading...

srijeda, 27. prosinca 2017.

``PRAVI GA MAJMUNOM``: Mina Vrbaški htjela da poljubi Đeksonovu majku, ali je umjesto nje poljubila vrata!

``PRAVI GA MAJMUNOM``: Mina Vrbaški htjela da poljubi Đeksonovu majku, ali je umjesto nje poljubila vrata!

Nemanja Đerić Đekson je ove nedjelje bio nominovan za izbacivanje, ali je publika odlučila da će ipak ostati u ``Zadruzi``, što se reperu nije dopalo. Priznao je da sve teže podnosi boravak u rijalitiju, a mnogi su to povezali sa činjenicom da je njegova djevojka iz ``Zadruge``, Mina Vrbaški, prošle nedjelje napustila šou. 






Iako je njihov odnos bio veoma turbulentan, Đekson se poslije Mininog izbacivanja povukao u sebe, što su primijetili i gledaoci i ukućani. Dok su boravili u rijalitiju, reper i maloljetnica često su se svađali, zatim mirili, a redovno su upražnjavali s*ks pred kamerama. Mina je otvoreno govorila Đeksonu da je zaljubljena u njega, kao i da će ga čekati kada izađe. 

Mnogi nagađaju da li će njihova veza zaista opstati kada Đerić bude napustio ``Zadrugu``. Kako saznaje portal ``Pulsonline``, Mina Vrbaški je htjela da upozna Đeksonovu majku, da se upoznaju, da je izljubi, zagrli, posjećuje i olakša period dok je njen sin u vrtlogu rijalitija. Ipak, Đeksonova majka zasad ne želi da se upozna sa Minom, ne želi da se miješa u njegove emotivne veze, niti da upoznaje njegove djevojke.

Đeksonovi prijatelji kažu da ne gledaju blagonaklono na vezu sa maloljetnom Minom Vrbaški, a njegov menadžer otvoreno je prokomentarisao njihov odnos.

- To nije bilo zdravo... Ni ja ne bih volio da mom sinu djevojka pravi scene, da ga neko udara i da ga pravi majmunom - rekao je Đeksonov menadžer Dača i potvrdio da reperova majka ``nema potrebu`` da se upoznaje sa Minom. 
(Pulsonline)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...