loading...

utorak, 26. prosinca 2017.

SJEĆATE SE BRANISLAVE? Evo sa kim je završila LUKASOVA BIVŠA!

SJEĆATE SE BRANISLAVE? Evo sa kim je završila LUKASOVA BIVŠA!
Ovo proljeće definitivno je bilo u znaku folkera Ace Lukasa, koji je na nikad turbulentniji način okončao brak sa suprugom Sonjom Vuksanović i istog momenta uplovio u vezu sa tada anonimnom crnokosom ljepoticom Branislavom Pašajlijom.








Ekipa našeg portala je pisala o vezi folk pjevača i Pašajlije, koji su se zajedno pojavili na njegovom nastupu na Kopaoniku, a nakon što je čitava javnost saznala da njih dvoje, više nije bilo potrebe da se kriju, te su se zajedno pojavljivali na svim prijestoničkim događajima, pozirali za naslovnice i govorili da će ostatak života provesti zajedno. Umjesto toga, u vezi su bili svega tridesetak dana, poslije čega je svako nastavio svojim putem.

Bivša djevojka folk pjevača, inače majka maloljetnog dječaka, u intervjuu za Pink.rs u avgustu ove godine godine osula je ``drvlje i kamenje`` po Lukasu kojeg je nazvala klošarom koji joj je, kako je rekla, ``okrenuo leđa onda kad je ostala bez svega``. Ubrzo nakon toga isteklo je njenih pet minuta ``slave`` koju je, po svemu sudeći, riješila da ponovo povrati združivši se sa još jednom poznatom ličnošću, sa kojom je rado pozirala i pohvalila se na Instagramu.

Nesuđena Lukasova supruga otpočela je prisno druženje sa Sorajom Vučelić, sa kojom ovih dana obilazi najprestižnije beogradske restorane. Naravno, nije odoljela, a da se na Instagramu ne pohvali zajedničkim fotografijama sa starletom i bivšom voditeljkom, a čini se da ju je činjenica da se druži sa Sorajom veoma usrećila.
(Pink.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...