loading...

nedjelja, 24. prosinca 2017.

ON SVE ZNA: Jovanov brat progovorio o AFERI ZLATIBOR i otkrio ŠTA SE JOŠ KRIJE o Luni!

ON SVE ZNA: Jovanov brat progovorio o AFERI ZLATIBOR i otkrio ŠTA SE JOŠ KRIJE o Luni!
GALERIJA 


Maneken Jovan Mijalković ušao je u Zadrugu prije dvije nedjelje, a iako je ćutljiv, on je privukao veliku pažnju javnosti zbog bliskosti sa Anđelom Rankovićem, kao i zbog nerazjašnjenog odnosa sa Lunom Đogani.

Ono što je u odnosu ovo troje zadrugara najviše privuklo pažnju jeste Anđelova izjava da zna nešto o Luninom ponašanju na Zlatiboru, na kom su zajedno sa njom bili i on i Jovan, a što bi moglo da je ``uništi``. Luna je na ovu temu progovorila priznavši da su je svi optužili kako je konzumirala narkotike na tom putovanju. Ona je tom prilikom poricala sve, govorivši kako se radi o glupim tračevima.

Iz tog razloga mi smo odlučili da kontaktiramo nekoga ko je upućen u čitavu priču, a nije pod budnim okom kamera. Jovanov brat, Milan Mijalković priznao nam je da zna o čemu se radi, a pritom nam je otkrio još neke detalje ovog, posebno interesantnog, zimovanja.

- Znam za to. Oni su tada bili u društvu sportista, poznatih fudbalera. Jovan i Luna su se tom prilikom zgotivili i družili se sve vrijeme. Ono što sigurno znam jeste da Jovan nije bio sa Lunom, a jedino što ih je spajalo bili su ti poznati sportisti - otkrio je Milan, što je dovelo u pitanje Luninu priču tokom koje je govorila da je bila u društvu narkomana, te da je zato optužena da se drogirala.

Milan se, nakon priče o Luni, osvrnuo i na Jovanov odnos sa Zoranom Stefanov. Naime, Jovan i Zorana su se jedno veče ljubili, da bi nakon toga Jovan naprasno počeo da je gleda kao drugaricu. Nikome i dalje nije jasno zašto Jovan nije bacio oko ni na jednu ukućanku, a njegov brat rekao nam je svoje mišljenje po pitanju ovoga.

- Mi ne znamo šta on tamo vidi. Možda je vidio nešto vezano za Zoranu što mu se zgadilo i sada mu se više ne dopada. On je takav. Perfekcionista je, a tamo nijedna djevojka nije njegov tip. Eto, kad bi se gledala neka djevojka za vezu možda bi Kija bila najpribližnija tom tipu, ali sve ostalo baš slabo - iskren je bio njegov brat.
(Pink.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...