loading...

utorak, 19. prosinca 2017.

STATUS KOJI JE IZAZVAO HAOS NA FACEBOOKU: “Majke bi trebalo da kupaju djevojčice, a očevi dječake!”



Jedna majka troje djece, dječaka i dvije djevojčice, izazvala je lavinu komentara nakon svoje objave na Facebooku u kojoj tvrdi da je vlastitom mužu zabranila da kupa svoje kćerke.

Australijanka je napisala status na Facebooku da se ne osjeća prijatno da muškarac, iako se radi o njihovom ocu, kupa djevojčice jer imaju “različite dijelove tijela”.

Muž je uznemiren jer sam mu rekla da ne želim da on kupa naše dvije kćerke. Mislim da bi trebalo da majke kupaju djevojčice, a očevi sinove. Majke i kćerke imaju iste dijelove tijela, kao i muškarci i njihovi sinovi. Muž misli da o njemu razmišljam na bolestan način, ali to je za mene tako oduvijek. Ljudi ovih dana često igraju na kartu “bio sam zlostavljan” i ne želim svojoj djeci ni da dam priliku da razmišljaju o tome“, napisala je Australijanka na Facebooku.
Dodala je da joj se suprug ljutio zbog toga, ali da su njoj djeca na prvom mjestu.
Njen status podijelio je mišljenja, neki je razumiju, dok je drugi napadaju da tretira supruga kao pedofila.
Ne bi trebala tako da razmišljaš jer time izjednačavaš svog partnera sa pedofilima”.
Ova objava mnogo govori o tome kako vidiš sebe, kao i o tvom negativnom načinu života“, napisala je jedna žena i dodala kako je tužno da ne da svom suprugu da kupa svoju djecu.
A što je sa samohranim roditeljima? Zar bi oni trebalo da prestanu da kupaju svoje sinove i kćerke za svaki slučaj?“, samo su neki od brojnih komentara, piše “Kurir“…

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...