loading...

četvrtak, 23. veljače 2017.

Trikovi za uklanjanje celulita


U drugoj vježbi trebate leći na leđa i savinuti koljeno desne noge dok lijeva treba biti ispružena. Lijeva noga mora biti u ravnini s desnom, raširite ruke i budite u tom položaju što duže. Stegnite stražnjicu i podižite kukove koliko možete. Desna noga mora biti savijena cijelo vrijeme. Napravite pauzu i opet nastavite.


vježba na podu

Lijepo i vitko tijelo je moguće, ali uz primjenu zdravih životnih navika koje treba početi primjenjivati što prije. Gubitak kilograma je moguć uz određene vježbe i zdravi način prehrane. Ali što je sa celulitom, kako se boriti protiv toga?
Mnogi su iskušali razne metode, ali bez previše uspjeha. Problem je bio taj što nisu krenuli od svog načina života nego su očekivali da će se sve brzo popraviti uz pomoć nekoliko preparata. Borba protiv celulita je moguća i može biti uspješna ako znate kako. Uz pomoć sljedećih nekoliko trikova vaši problemi s narančinom korom će brzo postati dio prošlosti.
Kako je za smanjenje kilaže potrebno uvesti uravnoteženu prehranu koja će obilovati zdravim namirnicama te vježbe, tako je i za celulit važno da se što prije počnete zdravo hraniti i iz jelovnika izbacite sve štetne namirnice zbog čega vam se na području stražnjice, ali i bedara stvorio celulit.
Bilo bi dobro kada bi se orijentirali na namirnice bogate vlaknima, vitaminima i mineralima. Pored njih ne treba zaboraviti na vježbanje, a upravo su stručnjaci došli do zaključka kako sljedeće vježbe mogu pomoći. Prva od njih je iskorak.
Za ovu vježbu ne morate ići u teretanu. U svaku ruku stavite po jedan uteg i držite ih na laganoj udaljenosti od tijela. Dlanovi bi trebali biti okrenuti prema tijelu. Zakoračite desnom nogom i spuštajte se dok vam tijelo nije pod pravim kutom. Vratite se u početni položaj i napravite vježbu još nekoliko puta.
Image result for celulit slike
Važno je da kukove podižete zajedno s torzom jer tako najviše rade mišići stražnjice. Pronađite najbolju vježbu za sebe i krenite s promjenama što prije kako bi rezultati bili zadovoljavajući, a vi se osjećali odlično u svom tijelu.
Autor: S.Š., Foto: S_L/Shutterstock

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...