loading...

ponedjeljak, 27. veljače 2017.

ZORICA BRUNCLIK O TEŠKOM DJETINJSTVU: Moj deda je bio BOGAT, a onda su mu SVE ODUZELI posle rata


nnn
Pre nego što je postala popularna, Zorica Brunclik je živela u bijedi! Toga se, kako kaže, ne stidi jer je zahvaljujući napornom radu uspela da obezbijedi cijelu porodicu – majku, dvije sestre i brata.
– Bili smo mnogo siromašni, ma previše. Moj deda jeste odrastao u bogatstvu. Imao je sve što se poželjeti može, ali su mu sve oduzeli poslije rata. Roditelji su mi se razveli kad sam imala dvije godine. Mama se mučila da bi nas othranila. Sjećam se da je jedno jaje dijelila na nas četvoro. Uvijek sam se pitala kako to da njeno jaje izgleda puno u tiganju. Onda mi je objasnila da stavi brašno i sodu bikarbonu. Ubijali smo se od toga, a jeli smo ga s hlebom. Ne postoji ništa čega bih voljela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim – kaže pevačica.
Zorica priznaje da je oskudijevala. Zbog toga je od prve plate kupila hranu.
– Kad sam dobila prvu platu, s mamom sam otišla u najnoviju robnu kuću i za sav novac smo kupile hranu, pa smo kući došle u dva prepuna taksija. Namjestili smo slavski sto, na koji smo stavile sve što smo donijele, i toliko smo se prejeli da smo tri dana svi imali proliv. Kad sam došla do većih para, napravila sam majci i rođenom bratu Ljubivoju kuće – ispričala je pjevačica u emisiji „Dobro veče, Srbijo“.
najukusnije.com

Nema komentara:

Objavi komentar

loading...